KÜLTÜR: Art Flow karma sergi

La Visione Art Gallery tarafından düzenlenen ‘Art Flow’ adlı karma sergi, ziyaretçileriyle buluşuyor. Açılışını 10 Mart’ta yapan sergi, 20 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek.

Art Flow sergisi ile yepyeni bir bakış açısı yakalamak istediklerini belirten La Visione Art Gallery, sergi hakkında ‘Sanatın devinimsel ve daima kendini yenileyen anlayışından yola çıkıp, ivmesini ve sanat dilini bu bağlam üzerinden kuran birbirinden özgün ve değerli sanatçılarla yeni bir karma sergide bir aradayız. Sanat, hayatın ritmine uyumlandığında ve onun değişen/dönüşen algısını kavradığında kendine dair bir akış yakalar. Bu akışın içine kendi sözünü söyleyen, yaşama dair meselesini sanatın penceresinden kurgulayan sanatçıların eserlerine yer verdiğimiz “Art Flow” sergimizde, yepyeni bir bakış, kendi akışkanlığı içinde benzersiz bir dinamik sunmayı hedefliyoruz. Bu tema çerçevesinde, birbirine “mesele” algısı olarak yakın duran ama her biri bambaşka ve kendine özgü teknikler kullanan sanatçılarımızla bir araya getirdik.’ ifadelerini kullandı.

Sergiye katılan sanatçılar arasında, Adnan Çoker, Ahmet Öcal, Ayşegül Altunok, Alev Çelikyay, Ayşegül Heper, Betül Özkol, Burcu Bingöl, Binay Bükey, Berna Atalayer, Cengiz Ayşin, Ceylan Dökmen, Demet Saçkan, Durmuş Kar, Dilek Karen, Dilek Tura, Enis Aktaş, Ergin İnan, Emel Demirbağ, Eymen Aktel, Emel Cebecioğlu, Filiz Uluç, Halil Kenger, Hatice Baydeniz, İrem Hakyemez, Janer Ekboul, Memduh Kuzay, Müge Bayer, Müjgan Gezgen, Murat Köksal, Neşe Oğun, Nuray Öktem, Nilüfer Adam, Özge Kaynaroğlu, Özlem Akçağıl Koçan, Özlem Horasan, Pınar Kınık, Reyhan Kutsi, Süleyman Saim Tekcan, Sema Yılmaz Özen, Seda Özcan Özden, Sevde Hallac, Sohbet Karakaş, Serap Kökten, Sercan Gencer, Selma Şanlı, Şenol Tınaztepe, Tanju Demirci, Talip Keser, Tülin Gizgen, Tülay Dikicioğlu, Yazgı Bülbül, Yazgı Azman, Yasemin Köroğlu, Yasemin Gündel, Zeynep İdil Özmen, Zeynep Güneş yer alıyor.