SPOR: Tolgay değerine değer katıyor

Kara Kartal’ın yıldızı Tolgay Arslan oynadıkça değerine değer katmaya devam ediyor. Tolgay sözleşmesini 2022’ye kadar uzatmasına rağmen Avrupa ünlü kulüpleri Beşiktaş’ın kapısını çalacak gibi.

Kara Kartal Avrupa’dan lige döndü ve gaza basıp zirveye doğru uçarken takımdaki bir isim göz kamaştırıcı bir şekilde öne çıkıyor. Bu isim Tolgay Arslan. Başarılı orta saha oyuncusu Tolgay, Oğuzhan Özyakup’tan formayı kaptığından beri performansıyla galibiyetlerde büyük pay sahibi olmaya başladı. Futbolun modern bir orta saha oyuncusunun nasıl olduğunu gözler önüne seren Tolgay, asistini yaptı, geride gücünü kullanıp fauller aldı, takımı rahatlattı. Oyunun iki yönünde de harikaydı. Attığı çalımlarıyla rakibi kolay ekarte ediyor, takımın hücum organizasyonlarına büyük katkı sağlıyor. İlk buluştuğu andaki topla oyunu son derece sakin. Ayrıca ikili oyunu üst seviyede olan Tolgay Arslan, kondisyonunun ve öz güveninin de üst seviyede olması Güneş’in en çok güvendiği isim durumunda.

Beşiktaş’ın başırılı oyuncu Tolgay’ın bu başarılı oyunu tabii ki Avrupa kulüplerin gözünden kaçmıyor. Tolgay’ın Avrupa’dan talipleri de her geçen gün artmaya devam ediyor. Daha önce Almanya’dan Bayer Leverkusen ve Borussia Dortmund, ara transfer döneminde yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimde bulununca yönetim Tolgay’ın sözleşmesi 2022 yılına kadar uzatılmıştı. Sözleşmesi uzatılmasına rağmen talipleri azalmadı yıldız oyuncunun. İngiltere Premier Lig takımlarından Newcastle United da Tolgay için sezon sonunda resmî teklif yapmaya hazırlanıyor.