SPOR: Kartal’a Volvo’dan destek

Kara Kartal’a bir sponsor daha eklendi. Ünlü otomobil markası olan Volvo ile anlaştı. Beşiktaş, sponsorluklarına bir yenisini daha ekleyerek, otomotiv markası Volvo ile güçlerini birleştirdi. Vodafone Park’ta düzenlenen basın toplantısında Beşiktaş Başkan Fikret Orman ile Volvo Car Turkey Genel Müdürü Sabri Sözen katıldı.

Kulübün resmi sitesin yapılan resmi açıklama şöyle:

Başkanımız Fikret Orman ile Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen, Vodafone Park’ta gerçekleştirilen lansman ile işbirliği anlaşması imzaladılar.

Lansmanda; Sayman, Mali İşler ve Finanstan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Berk Hacıgüzeller, Kartal Yuvalarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hüseyin Mican, Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcımız Umut Kutlu ve Kartal Yuvası Genel Müdürü Serdıl Gözelikli de yer aldı.

Yapılan işbirliği çerçevesinde 2018-2019 sezonu sonuna kadar Volvo Car Türkiye, Futbol Takımımızın oyuncuları ile üst düzey yöneticilerimize araç desteği sağlayacak ve 1903 tribünün adı Volvo 1903 tribünü olacak.

Volvo Car Türkiye ile işbirliği yapmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Başkanımız Fikret Orman, lansmanda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Globalleşme stratejimizle beraber uluslararası markalarla işbirliği yapmaya devam ediyoruz. Volvo Car Türkiye ile önemli bir anlaşma imzalıyoruz. Camiam adına çok mutluyum. 2018-2019 sezonu sonuna kadar Volvo Car Türkiye ile partner oluyoruz. Volvo Car Türkiye ile işbirliğine gitmekten dolayı çok sevinçliyim. Volvo’nun güvenlik, kalite ve çevreye duyarlılık özellikleri ile Kulübümüzün ve Vodafone Park’ın temel özellikleri birbirine çok benzer. Aynı hedeflere yürüyen iki markanın bir araya gelmiş olmasından dolayı mutluyum. Sponsorlarımızın mutluluğuna çok önem veriyoruz. İnanıyorum ki bu işbirliği her iki markanın da değerine yakışır bir yol arkadaşlığı olacaktır. Volvo Car Türkiye, Futbol Takımımızın oyuncuları ve üst düzey yöneticilerimiz için araç desteği sağlayacak. 1903 tribünün adı Volvo 1903 tribünü olacak. Beşiktaş’ın Volvo Car Türkiye ile çok önemli işler yapacağına inanıyorum.”

Beşiktaşımız ile Volvo’nun marka algılarının birbirine çok benzer olduğunu söyleyen Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen, lansmanda şu ifadeleri kullandı:

“İnsan odaklı tasarım anlayışıyla hareket eden Volvo olarak Beşiktaş ile iş ortaklığımızı duyurmaktan dolayı çok mutluyum. Beşiktaş ile yaptığımız işbirliği, çok değerli ve anlamlı bir beraberlik olacak. Beşiktaş ve Volvo’nun marka algıları birbirine çok benzer. İki markanın da insana yaptığı yatırım ve insani değerleri yukarıda tutması ile Beşiktaş’ın sağlam bir marka olması, iki markayı birleştirici en önemli unsur. Beşiktaş ailesine çok teşekkür ediyorum.”

Konuşmaların ardından Başkanımız Fikret Orman ile Volvo Car Türkiye Genel Müdürü Sabri Sözen, Volvo’nun XC 60 model aracının önünde basın mensuplarına poz verdi.