SPOR: Kartal Trabzon’da

Beşiktaş, Spor Toto Süer Lig’in 24. haftası Trabzonspor ile oynayacağı maç için Trabzon’a gitti. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel bir uçakla Trabzon’a uçan siyah-beyazlıları Trabzon Havalimanı’nda Beşiktaşlı taraftarlar karşıladı.

Beşiktaş futbol takımı ile birlikte Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Futbol Altyapı, Yapılanma ve Scouting’den Sorumlu Üye Metin Albayrak, Kartal Yuvalarından Sorumlu Üye Hüseyin Mican ile Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi’nden Sorumlu Üye Hakan Özköse Trabzon’a gitti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor-Beşiktaş maçı kadrosuna ayak parmağı kırılan Pepe ile tedbirli olarak ceza kuruluna sevk edilen Quaresma hariç 21 futbolcuyu dahil etti.

Kafilede yer alan futbolcular: Fabricio Ramirez, Tolga Zengin, Utku Yuvakuran, Dusko Tosic, Domagoj Vida, Necip Uysal, Gökhan Gönül, Fatih Aksoy, Caner Erkin, Adriano Correia, Tolgay Arslan, Atiba Hutchinson, Gary Medel, Anderson Talisca, Ryan Babel, Jeremain Lens, Mustafa Pektemek, Oğuzhan Özyakup, Vagner Love, Alvaro Negredo, Cyle Larin

Beşiktaş Trabzonspor-Beşiktaş maçından sonra özel uçakla İstanbul’a dönecek.