SPOR: ‘Futbol dışında her şey vardı’

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ziraat Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe arasında yaşanan gerginlikler hakkında konuştu. Ahmet Nur Çebi, geçen hafta oynanan maçın dünkü maçta yaşananlar üzerinde etkisi olduğunu ifade etti. Çebi, ‘Geçen günkü maçın hırsıyla savaşır gibi oynadılar ve her iki takımında birbirine uygun olmayan davranışlarda bulundu. Keyifli bir maç olmasını isterdim. Futbol dışında sahada her şey vardı. Keşke futbol izleyebilseydik.’ dedi.

Quaresma hakkında da konuşan Ahmet Nur Çebi, karşı tarafın Quaresma’yı tahrik ettiğini belirtti. Çebi, ‘Karşı tarafında tahrik edici bir harekette bulunduğu görülüyor. Umarım bunu göz önünde bulundururlar ve Quaresma fazla ceza almaz. Karşı tarafında vurma hareketi yaptığı kayıtlarda görülüyor.’ ifadelerini kullandı.

Devre arası çıkan gerginlikte kendisininde koridorda bulunduğu iddiaları hakkında açıklama yapan Ahmet Nur Çebi, oyuncuları ayırmak istediğini söyledi. Yaşına vurgu yaparak, önündekileri ayırmaya çalıştığını, kendisinden 30 cm büyük biriyle hem de bu yaşta kavga etmeyeceğini belirterek, kavgayı ayırmaktan başka bir şey yapmadıklarını sözlerine ekledi.

Son olarak Beşiktaş taraftarına mesaj veren Çebi, ‘Beşiktaş’a yakışan şekilde efendi olarak, rakiplere örnek olmalıyız.’ dedi.