SPOR: Pepe’den çok özel açıklamalar

Beşiktaş’a Real Madrid’ten transfer olan yıldız futbolcu Pepe, Beşiktaş Dergisi’nin Mart sayısında çok özel açıklamalar yaptı. Beşiktaş taraftarı için ‘Çılgın Beşiktaşlılar’ diyerek, devamlı onunla iletişim kurduklarını ve Beşiktaş’ta oynaması gerektiğini, internette karşısına çıkarak onu Beşiktaş’a davet ettiklerini söyledi ve ‘Bu çok eğlenceliydi’ dedi. Quaresma ile arkadaş olduğu için, onunla konuşup kararını verdiğini ifade etti.

‘Beşiktaş, aile kavramına en iyi sahip olan takım.’ diyen Pepe sözlerine şu şekilde devam etti: Kadın, erkek, çocuklar Vodafone Park’ta çok güzel bir ahenk yaratıyor. Beşiktaş’ın en büyük güzelliği ve en üstün özelliği taraftarının bu özelliği. Bunu diğer takımların tribünlerine bakarak görebilirsiniz.

Maçları kaybettikleri zaman çok üzüldüklerini dile getiren Pepe, tüm hafta boyunca çok çalışıp emeklerinin karşılığını almak istediklerini söyleyerek, ‘Fakat, kaybetsek de bir sonraki hafta var, futbolun da güzelliği burada, her zaman ileriyi düşünmek gerek.’ dedi.

Yıldız oyuncu Pepe, ‘Vodafone Park’ın çimlerine basmak, ailem ve kızlarımla zaman geçirmek ve sevdiğim mesleği yapmak harika bir duygu. Bu nedenle bazen kendimi seçilmiş insan gibi hissediyorum.’ şeklinde konuştu.