SİYASET: Kılıçdaroğlu’ndan flaş sözler!

Partisinin grup toplantısında konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Türkiye, Atatürk’ün gençlere emanetidir’ dedi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı eleştirdiği konuşmasında, Kadir Mısıroğlu’na önce sarayın kapılarını açtıklarını, hastalandığında da Cumhurbaşkanı’nın ve Meclis Başkanı’nın onu ziyaret ettiğini söyledi ve sözlerine şu şekilde devam etti: ‘Kadir Mısıroğlu vatana ihanet etti. Sevgili Recep Bey, onunla aynı görüşleri paylaşıyor musun?’ diye sorarak net bir cevap beklediğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, CHP’nin iktidarında öğretmenlerin baş tacı yapılacağının altını çizerek, işsizliğin Türkiye’nin en büyük sorunu olduğunu dile getirdi. İnsanların eğitim aldığı alanda faaliyet göstermesi gerektiğini, banka borcunu ödeyemeyenlerin 1 milyona yaklaştığını ve vatandaşın borç batağında olduğunu belirtti.

Türk Telekom’un özelleştirildikten sonra 60 bin çalışanı 30 bine düşürdüğünü, devlete olan borcunu ödemediğini ve devletin borçlanmak zorunda kaldığını sözlerine ekledi.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türk gençliğine güvendiğini ve Atatürk’ün Türkiye’yi gençlere emanet ettiğini söyledi. Bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz diyen Kılıçdaroğlu, ‘Demokrasi için birlikte mücadele edersek, gücümüzü ortaya koyarız. Demokrasiyi, insan haklarını, yargı bağımsızlığını savunan herkesle birlikte demokrasi için mücadele edeceğiz.’ dedi.