KENT: Şanlı Beşiktaş Logosu çöp tenekelerinden kalktı

Beşiktaş’ın şanlı logosunu Beşiktaş’taki çöp tenekelerinde görenler isyan ediyor!.. Üzerinde Türk bayrağının da bulunduğu BJK 1903 yazılı siyah beyaz kurumsal logonun kaldırılması için Beşiktaşlılar bize yoğun şikayette bulundu. Muhabirlerimiz de gitti yerinde inceledi, tespit etti.
Beşiktaş camiası, “Bu işi yapanlar ile sessiz kalanları tarih affetmeyecek, kamuoyuna açıklayacak” diyerek, ayıplıyor!..
Haber oldukça uzundu ancak ana fikir olarak aynen böyleydi.
Ve şöyle devam ediyordu.
Radyo Beşiktaş’ta sürekli program yapan, Gazete Beşiktaş’a da yazıları ile katkıda bulunan Hürriyet Gazetesinin çizeri, Beşiktaş logosunun yaratıcısı dostumuz gazeteci ve sanatçı rahmetli Vala Somalı’nın kemikleri sızlıyordur mutlaka… Somalı yaşasa ve bu durumu görseydi, inanıyoruz ki koşa koşa belediyeye gider ve başkana “Siz ne yapıyorsunuz” derdi!..

…Ve Sonuç…
Beşiktaş’ın şanlı logosu Beşiktaş’taki çöp tenekelerinden sonunda kalktı.
Beşiktaş Medya Grubun gündeme getirdiği bu rezil uygulama bir gün içinde çözüldü. Beşiktaş kulübü ve anlı şanlı taraftar grupları bu duruma daha önce ses çıkardı mı bilmiyoruz ama, çöp tenekelerinin uzun süredir bu şekilde durduğu belirtiliyor. Keşke Beşiktaş’ın doğduğu semtte böyle bir uygulamaya hiç şahit olmasaydık. Biz yazmadan bu hatadan daha çabuk dönülseydi.
Vatandaşlar: “Güzel ve doğru işler ortak çaba ve Beşiktaş’ı tanımakla gerçekleşir” diyor.

-ÖZEL HABER-