AKTÜEL: İstanbul’da yollar trafiğe kapatılıyor!

İstanbul Avrupa Yakası’nda bugün pek çok yol trafiğe kapatılacak. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bu akşam saat 19:00’da Vodafone Park’ta oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe maçı nedeni ile İstanbul’da bazı yolların kapalı olacağını duyurdu. Yapılan açıklamada, Gazhane Caddesi Süzer Plaza arkasından Dolmabahçe istikametine doğru kapalı olduğu, trafiğin Asker Ocağı Caddesi’ne yönlendirileceğini, Gümüşsuyu MKE önünden kapalı olup, Dolmabahçe’ye doğru trafik akışının olacağı söylendi.

Ayrıca, Dolmabahçe Tünel Bomonti girişinden Dolmabahçe istikametinin kapalı olacağı, akımın Kadırgalar alt baştan stat civarı yerine Kabataş’tan Dolmabahçe Meydan Beşiktaş yönünde tek şeride düşürüleceği, Kadırgalar Cadde başından, Kabataş’a doğru yönlendirileceği belirtildi.

Dolmabahçe’den gelen akımın ise, çift taraflı sağlanarak, stadın yanındaki Kabataş yönünün trafiğe kapalı olacağı ifade edilerek, Bayıldım Caddesi ve Küçük Çiftlik Caddesinden gelen trafiğin Dolmabahçe’ye verilmeyeceği, Asker Ocağı Caddesine yönlendirileceği vurgulandı.

Dolmabahçe istikametine Mete Kavşağı’ndan trafik akışı olmayacağı, Gazhane Caddesi Süzer Plaza’dan Şehitler Tepesi’ne kadar da trafiğin kapalı olacağı bildirilirken, Akaretler Işıklardan Süleyman Seba Caddesinin kesiştiği noktadaki trafik Dolmabahçe yönüne verilmeyecek ve Vişneli Tekke Sokağının ise, trafiğe kapalı olacağı da ifade edildi.