SPOR: Fikret Orman’dan önemli açıklamalar!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Divan Kurulu toplantısında konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine Afrin’deki şehitlerimize rahmet dileyerek başlayan Fikret Orman, bir an önce huzurlu günlerin gelmesini diledi.

Beşiktaş’ın mali durumu hakkında açıklama yapan Orman, iflasın eşiğine gelmiş bir Beşiktaş kulübünü bugünlere getirmek için çok çalıştıklarını ifade etti. Bütçeyi büyütmek için gelirleri arttırdıklarını söyleyen Başkan, gelecekte çocuklara isim bırakmak istediklerini dile getirdi. Marka değerini yükselterek, hem Beşiktaş’ın problemlerini çözmek, hem de başarılar kazanmak için geldiklerini söyledi.

Beşiktaş İstanbul’da Bayern Münih’i yener
Almaya’daki Bayern Münih maçı hakkında da konuşan Fikret Orman, umulmadık, şanssız bir sonuç alındığını ifade ederek; Beşiktaş’ın İstanbul’da oynanacak maçta Bayern Münih’i yeneceğini söyledi. Beşiktaş’ın stadı olmadan şampiyon olduğunu, geçen yıl ikinci kez şampiyonluğu kazandığını, UEFA Avrupa Ligi’nde de çeyrek final oynadığını ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de namağlup gruptan çıktığını sözlerine ekledi.

Dünyanın en namuslu ve çalışkan insanı
Şenol Güneş’e ve takıma sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapan Fikret Orman, şampiyon olacaklarına inandığını söyledi. Namus ve dürüstlükle, bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara karşı mücadele ediyoruz diyerek, Beşiktaş’ın yeni hoca aradığına dair ortaya atılan iddiaların doğru olamadığını söyleyerek, sert bir dille eleştirdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in dünyanın en namuslu ve çalışkan insanı olduğunu sözlerine ekledi ve bu sene tekrardan şampiyon olacağız dedi.

‘Basketbolda önemli başarılar elde edeceğiz’
Amatör şubeler hakkında da konuşan Fikret Orman, bu dönem basketbolda önemli başarılar kazanacaklarını söyledi. Devletin amatör branşlara destek olduğunu söyleyerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Gençlik ve Spor Başkanı Dr. Osman Aşkın Bak’a teşekkür etti.

Yenilenen Pendik tesisinin gelecek açılacağını ve adının Gazi Akınal olacağını söyleyen Orman, Fulya’yı yeniden çarşı haline getirmeleri gerektiğini ve yatırım yapılması gerektiğini söyledi. Beşiktaş’ın pek çok sorununa çözüm bulmak istediklerini ve Akatlar’da yapılacak olan salon için iznin çıkmak üzer olduğunu sözlerine ekledi.

100 milyon taraftar
100 milyon taraftar projesi kapsamında iletişim ve pazarlama çalışmalarının devam ettiğini ve Uzakdoğu’ya gideceklerini söyleyen Orman, marka değerimizi ve taraftar sayımızı artırmak için bu çalışmaları yapıyoruz dedi. Sosyal medya da büyük yankı uyandıran Beşiktaş’ın yaklaşık 12 milyon kişiye sosyal medyadan ulaştığını ve iletişim alanında Türkiye’nin zirvesinde olduklarını ifade etti.

‘Beşiktaş’ı asla yıkamazlar’
Türk takımlarının birbirlerinin yurt dışındaki yenilgisinden medet ummalarını eleştiren Fikret Orman, rakiplerinin Bayern Münih’in gol attığında çaldığı şarkıyı kullanmasının Türk futboluna yakışmadığını söyledi. Beşiktaş’ın asla rakibinin yenilgisinden medet umacak bir kulüp olmadığını ifade etti.

Hakemlerle ilgili olarak da, hakemlerin kimsenin baskısı altına girmemesi gerektiğini söyleyerek, Beşiktaş hakkında sosyal medyada yapılan olumsuz yorumlarla yönetimin asla yıkılamayacağını söyledi. Her ailenin içinde yaşanan durumlar gibi, bunların Beşiktaş ailesinin içerisinde de olabilecek şeyler olduğunu söyledi.

Divan kurulu üyelerinin konuşmalarından sonra tekrar kürsüye gelen Fikret Orman, futbolda dünün olmadığını, yarınlara bakarak planlar yapacaklarını söyledi. Beşiktaş’ın başarısında tüm ekibin payının olduğunu dile getiren Orman, daha çok çalışarak futbolun marka değerini yükselteceğiz dedi.

Fenerbahçe maçı hakkında da konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Pazar günü oyannacak olan maçın bir şölen olacağını, ölüm kalım maçı olmayacağını söyledi. Başka kulüpler olmadan Beşiktaş’ın gücünün bir önemi olmadığını ve takımı sakin bir şekilde destekleyerek, güzel bir maç izleyelim dedi. Fikret Orman, Pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak olan maçın Beşiktaş için hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.