ALIŞVERİŞ: Özgün renk seçimleri ve yoğun nemlendirme

Miniso’nun MINI PONI serisi, benzersiz setleri ile vazgeçilmeziniz olacak. İnovatif Japon markası Miniso, Türkiye’de 1. yaşını kutlarken benzersiz setlerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Yoğun ilgi gören Miniso’nun ünlü İtalyan kozmetik üreticisi Intercos’la birlikte ürettiği MINI PONI serisi rengarenk yüzüyle raflarda yerini alıyor.

İlk günden itibaren yoğun ilgi gören ve Türk tüketicisi tarafından oldukça sevilen MINISO, sürekli değişen 6 bin çeşidi aşkın ürünle sevenlerinin kalbini çalmaya devam ediyor. Farklı tasarımlarla, kaliteli ürün gruplarını birleştiren marka yenilikçi ve özgün tarzıyla ayrışıyor. Japon devi, birçok ünlü markaya hizmet veren İtalyan kozmetik üreticisi Intercos işbirliğiyle MINI PONI serisini yarattı. Ten, dudak ve göz makyajı da dâhil olmak üzere 3 kategoride toplam 37 üründen oluşan seride, özgün renk seçimleri göze çarparken, ten ürünlerinde kapatıcılığın yanı sıra yoğun nemlendirme özelliğine odaklanıldı.

 

Gün Boyu Renk Değiştiren Ruj
Hem ürünleri hem de ambalaj tasarımlarıyla dikkat çeken MINI PONI serisinin en iddialı ürünü: MAGIC CANDY LIPSTICK. Dudağın PH seviyesine göre pembe, kırmızı ve turuncu gibi renkler alan dudak balsamı, dudak parlatıcısı ve rujun mükemmel bir birleşimi olan ürünün her rengi de farklı kokuyor. Shea butter ile formülize edilen ruj üstelik gıda sınıfında organik yapıda. Gün boyunca renk değiştiren ruj her an taze kalmak isteyenlerin en çok sevdiği ürün olmuş durumda. Rengimi ben seçerim diyenler için mat ve kadifemsi seçenekler dikkat çekerken, D vitamini ve nemlendirici beryy özleriyle zenginleştirilen Mini Poni Kremsi Likit Ruj’ile pürüzsüz dudaklara kavuşabilirsiniz.

İlk Adım Doğal Görünüm Diyenler
Makyaj öncesi ipeksi ve pürüzsüz bir baz oluşturarak cilt tonunu eşitlemek isteyenler için Işıltı veren Shell Makeup Base, ışıltılı ve mat seçenekleriyle ilk adımı kolaylaştırıyor. Cilt hatalarını doğal tonlarla ipeksi görünüme kavuşturmak isteyenler için Blurring Fondöten, istenilen bölgede aydınlık yaratmak ve makyajın en keskin hatlarını ortaya çıkartmak için rahat kontur yapma olanağı sunan Mini Poni Aydınlatıcı & Contour Stick serinin göze çarpanları arasında. Ağırlık yapmadan cilt yapısında pudra dokunuşuyla kusursuzluk isteyenler içinde Mini Poni Gözenek Giderici Smoothing Pudra seçenek sunuyor. Serinin en önemli tamamlayıcısı Cheeks In Love Allık’ların üç renkli allık renklerin karıştırılması ile elde edilen benzersiz tonu 4 farklı etkiyi bir araya getiriyor. Cilde kolayca uygulanan formülüyle ağırlık yaratmıyor.

Daha pek çok özgün ürünle karşımıza çıkan MİNİ PONİ serisi şimdiden hak ettiği ilgiyi görürken ulaşılabilir fiyatıyla da uzun zaman ilk tercih olacağa benziyor.