ALIŞVERİŞ: Bakışlarınızla etkileyin!

Etkileyici bakışlara sahip olmak ister misiniz? Flormar’ın yepyeni beş farklı bitişe sahip eyeliner serisi Blackliners, gözlerini alışılmadık ve yenilikçi çizgiler ile baştan yaratacak! Her koleksiyonunda kendini yenileyerek, ürün yelpazesini genişleten Flormar, beş farklı bitişe sahip Blackliners koleksiyonu ile, göz makyajında farklılık arayanlara alternatifler sunuyor. Uzun süre kalıcı formülleriyle tüm bakışları üzerine toplamak isteyenlerin favorisi olacak Blackliners, alışılmadık çizgilere meydan okuyor!

Ultra Thin Eyeliner ile minimal çizgiler!

Ultra thin - Ultra thin -16,99 tl
Ultra thin – Ultra thin -16,99 tl

İnce ve şık çizgiler için elverişli bir uca sahip Ultra Thin Eyeliner’ın gözlerinde minimal çizgiler ile neler yaptığına inanamayacaksın!

Graphic Eyeliner ile gözleriniz grafik sanatçısının eli değmiş gibi…

Graphic Eyeliner - 16,99tl
Graphic Eyeliner – 16,99tl

İnce ve kalın çizgilerin ahengi Graphic Eyeliner’da buluşuyor. Parlak ve özel tasarlanmış ucu sayesinde yarattığı farklı çizgilerle tüm ilgi senin bakışlarında olcacak!

Midnight Matte Eyeliner ile gece kadar siyah bakışlar!

Midnight Matte - 16,99tl
Midnight Matte – 16,99tl

Midnight Matte Eyeliner ince ucu, yoğun rengi ve mat etkisinin yanı sıra, ! kalıcı formülü ve suya dayanıklı yapısı ile gece makyajlarının vazgeçilmezi olacak.

Bambi Eyes Eyeliner ile gözlerine inanamayacaksın!

BAMBI EYES - 16,99TL
BAMBI EYES – 16,99TL

Ekstra uzun ucu ile istediğiniz kalınlıkta çizgiler yaratmayı kolaylaştıran Bambi Eyes Eyeliner, ipeksi parlaklığı ve kolay kuruyan formülü ile sezonun hit parçası olacak.

All In One Eyeliner ile cat eye etkisi!

All in one - 16,99TL
All in one – 16,99TL

Hızlı kuruyan ve suya dayanıklı yapısı ile kolay kullanım imkanı sunan All In One Eyeliner, makyaj tutkunlarının olmazsa olmazı kedi gözü görünümünü yaratmaya elverişli yapısı ile favoriler arasına girecek!