AKTÜEL: Biz koşalım, onlar yaşasın!

Runatolia maratonu için geri sayım başladı! LÖSEV, Runatolia Maratonu ile ilgili yaptığı basın bildirisinde aşağıdaki ifadelere yer verdi:

RUNATOLIA / Biz Koşalım, Onlar Yaşasın!

Hedef: Vakfımıza Kayıtlı çocuk, erişkin kanser hastalarının öncelikli sağlık ihtiyaçlarını karşılayabilmek için 120 Bin TL.

4 Mart 2018/Antalya

Kanserle savaşan minik savaşçılarımızın ileride sağlıkla koşabilmeleri için desteğine ihtiyaçları olduğunu biliyor musun?

Runatolia da ister koş, ister yürü ancak attığın adımlarla ve topladığın bağışlarla kanserle mücadele eden tüm savaşçılarımızı birlikte kucaklayacağımızı sakın unutma!

Peki, ne yapabilirsin?

LÖSEV ’in gönüllü koşucuları arasında yer alabilir ve Koşar Adım LÖSEV Takımıyla maratonlara katılabilirsin.

Koşanları desteklemek benim işim diyorsan, Koşar Adım LÖSEV takımına bağış yaparak kanser savaşçılarına destek olabilirsin. Bağışların hastalarımıza hayat versin. Bağış için buraya

Runatolia’da yer almak için;

1. Maraton kaydı için https://www.runatolia.com/

2. Maraton kaydını gerçekleştirdikten sonra Koşar Adım LÖSEV Takımına kayıt için buraya

3. “Sadece koşmam, bağış da toplarım” diyorsan kendi bağış kampanyanı tanımlayarak bağış toplamak için hazırlıklarını tamamlayabilirsin.

4. Şimdi sıra koşunu duyurmaya geldi. Senin için hazırladığımız sosyal medya mesajlarını veya kendi mesajlarını çevrene ileterek kampanyana destek toplayabilir, sevdiklerini de bu çabana dahil edebilirsin.

Tüm bunları yaparken sosyal medyada paylaşmayı unutma.

Mücadelemizi herkese göster. Yapacağın her paylaşımda, tedavisi devam eden tüm kanser hastalarımıza destek vermiş olacaksın!

LÖSEV ‘in gönüllü koşucuları arasında yer almak için bize ulaşabilirsin.

Haydi, sağlıklı bir yaşam için birlikte harekete geçelim!

BİZ KOŞALIM, ONLAR YAŞASIN!