MAGAZİN: Ayrılıyorlar mı?

Jennifer Aniston ve Justin Theroux çifti yaptığı bir açıklamayla kafaları karıştırdı. “Her şeyden önce çok iyi iki dostuz. Evliliğimizi sonlandırsak da, arkadaşlığımızın baki kalacağının altını çizmek isteriz.”

Yukarıda okumuş olduğunuz Jennifer Aniston ve Justin Theroux’nun birlikte yayınladıkları ortak ayrılık bildirisinden bir kesit. Çoğunlukla çekişmeli geçen ve türlü anlaşmazlığın şekillendirdiği ayrılık süreçlerinin arasından iyi niyet ve sevgiyle sıyrılabilen bu açıklama, Aniston’ın hayata karşı duruşunun da özeti gibi aslında.

“Böyle bir açıklama yapma gereği bile duymazdık, fakat sektörün yarattığı asılsız dedikodulara mahal vermemek için sizleri doğrudan bilgilendirmeyi uygun gördük” diyen çift, birbirlerine karşı duydukları derin sevginin zedelenmemesi adına örnek alınması gereken bir hassasiyet sergiliyor.

2015’in Ağustos ayında dünyaevine evine giren Jennifer Aniston ve Justin Theroux’nun ortak geçmişleriyse beraber geçirdikleri 6 yıla dayanıyor. 6 yıl içerisinde güzel bir dostluk yakalamanın verdiği hafiflikle ikili, son derece olgun bir biçimde yollarını ayırdı.

VOGUE