SPOR: Önce Bayern sonra final

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Esporte Interativo kanalına çarpıcı açıklamalarda bulundu. 2018’e fırtına gibi giren Talisca, Brezilya Milli Takımı’na göz kırparken; ülkesinde çok fazla tanınmayan sambacı Brezilya’daki tüm basın mensuplarını da peşine taktı.

Spor kanallarına Talisca’nın kim olduğu anlatılıyor, başarısından bahsediliyor. Kara Kartal’ın genç yıldızı merak edilen tüm sorulara içtenlikle yanıt verdi:

-Devler Ligi’ndeki rakibimiz Bayern Münih çok iyi bir takım ama biz de iyi takımız. Bu turu geçersek bence final oynayıp, şampiyon bile olabiliriz.

-Golcümüz Premier Lig’e gidince hocamız benimle konuştu, bana yeni rolümü anlattı. Barcelona’nın en üst seviyede olduğu dönemde Messi’ye verdiği rolü benim oynamamı istedi.

-Tabii ki Cristiano Ronaldo ile Neymar ile Messi ile oynamak isterim…Ama sadece benim istememle olacak şeyler değil bunlar.

-Brezilya’dan Türkiye’ye gelecek oyunculara tavsiyem, yırtıcı olmak zorunda olduklarını bilmeleri.Sadece yeteneklerine güvenip, buraya gelirseniz iki hafta sonra nakavt olursunuz.

-Türkiye futbol oynanacak en güzel ülkelerden birisi. Statta takımım aleyhine bağıran birisi ertesi gün yanıma gelip, “Senin takımını sevmiyorum ama sen iyi oyuncusun. Aferin” diyor.

-Tek hayalim hocamla baş başa kalıp onunla bir aracı olmadan baba-oğul gibi sohbet edebilmek. Jorge Jesus ile kıyaslayabilirim onu. Sadece bana değil tüm takıma futbol oynama zevki aşılıyor.

-Çocuğum burada büyüyor… Diğerinin de burada büyümesini istiyorum. Bu konuda da Beşiktaşlı yöneticilerle hep konuşuyoruz.

BONSERVİSİNE SEZON SONU BAKARIZ

İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, ligin ikinci yarısına harika bir giriş yapan Talisca’nın bonservisinin alınıp alınmayacağı sorusunu şöyle yanıtladı: “Beşiktaş tesislerinde aile ortamı var. Talisca burada çok mutlu. Bonservisini alıp almayacağımıza yıl sonunda bakacağız, yeni bir dönem o dönemde değerlendirilir!..” Fotomaç