MÜZİK: Kendrick Lamar’dan “Black Panther” albümü

Kendrick Lamar “Black Panther” filminin soundtrack albümünün prodüktörlüğünü üstleniyor. Grammy Ödüllü uluslararası süperstar Kendrick Lamar ve Anthony “Top Dawg” Tiffith, Marvel Studios tarafından çekilen Marvel’dan “Black Panther” filmi için tamamı film için özel olarak bestelenmiş orijinal şarkılardan oluşan bir albüm hazırlıyor.

Yönetmen koltuğunda Ryan Coogler’ı gördüğümüz Black Panther’in oyuncu kadrosu ise oldukça geniş: Chadwick Boseman, Michael B. Jordan, Oscar ödüllü Lupita Nyong’o, Danai Gurira ve çok daha fazlası bu filmde sizleri bekliyor. Türkiye’de 16 Şubat’ta vizyona giren film, Wakanda Kralı babasının ölümünden sonra tahta geçmek ve kral olarak gerçek yerini almak üzere, Afrika’daki yuvasına dönen T’Challa’nın hikayesini anlatıyor.

Bu muhteşem albümü iTunes üzerinden satın almak ve dijital platformlardan dinlemek için:
https://umgturkey.lnk.to/blackpanther

Rolling Stone dergisinin “yaşayan en büyük rap sanatçısı” ilan ettiği Kendrick Lamar kariyerinde ilk kez bir sinema filmi için müzik besteliyor.

Ayrıca ilk kez bir Marvel Studios filmi için özel olarak kaydedilen bir soundtrack albümü çıkmış olacak.

Kendrick Lamar’ı bu proje için özel olarak seçen Ryan Coogler, bu dev iş birliği için şunları söyledi: “Eserleri bu derece ilham verici olan bir sanatçıyla çalışacağım için gurur duyuyorum. Kendrick ve TDE’nin yaptıklarını tüm dünyanın duyması için sabırsızlanıyorum.”

Kendirck Lamar ve SZA tarafından seslendirilen ‘All The Stars’ şarkısı için Dave Meyers and The Little Homies tarafından çekilen müzik videosu

Kendrick Lamar, son albümü “DAMN.” ile internet üzerinden en çok dinlenen sanatçılardan biri oldu ve 2017 MTV Video Müzik Ödülleri’nde 6, 2017 60. Grammy Ödülleri’nde ise 5 ödül alarak bu başarısını taçlandırdı.

“Black Panther: The Album”de SZA, The Weeknd, Jay Rock, Future, James Blake, Vince Staples, ScHoolboy Q, 2 Chainz, Travis Scott ve çok daha fazla ünlü ismi bir arada görebilceğimiz şarkı listesi ise şöyle:

1. “Black Panther” – Kendrick Lamar
2. “All The Stars” – Kendrick Lamar and SZA
3. “X” – Schoolboy Q, 2 Chainz and Saudi
4. “The Ways” – Khalid and Swae Lee
5. “Opps” – Vince Staples and Yugen Blakrok
6. “I Am” – Jorja Smith
7. “Paramedic!” – SOB X RBE
8. “Bloody Waters” – Ab-Soul, Anderson .Paak and James Blake
9. “King’s Dead” – Jay Rock, Kendrick Lamar, Future and James Blake
10. Redemption Interlude
11. “Redemption” – Zacari and Babes Wodumo
12. “Seasons” – Mozzy, Sjava and Reason
13. “Big Shot” – Kendrick Lamar and Travis Scott
14. “Pray For Me” – Kendrick Lamar and The Weeknd

EKSTRA ÜCRETSİZ MOBİL UYGULAMA

Radyo Beşiktaş canlı yayınlarını müzik, spor, gündem, aktüel, siyaset, iş dünyası, kültür,magazin, otomobil, teknoloji, eğitim, sağlık, emlak, turizm, alışveriş, dünya haberleri ve söyleşiler ile sürdürüyor…
1 Nisan 2005 tarihinde yayın hayatına başlayan ve internet üzerinden ilk kez canlı yayını gerçekleştiren Radyo Beşiktaş dünyanın her yerinden milyonlara hitap etmeye başladı. Hafta içi kesintisiz hit müzik ağırlıklı canlı yayın yapmaktadır. Belirli saatlerde haber. söyleşi şeklinde canlı yayınlarını sürdüren Radyo Beşiktaş, kendi stüdyolarında konuklarıyla birlikte dünyanın her yerinde dinlenmektedir.
Radyo Beşiktaş yayınları hafta içi saat 11.00-18.00 arasında olup, özel konuklar, spor, siyaset, iş dünyası gibi haber programlarında sosyal medya üzerinden dinleyicilerimize duyurulmaktadır.
Canlı yayınlarımız www.besiktas.com.tr dünyanın her yerinden rahatlıkla üzerinden dinlenmektedir.
Ayrıca mobil uygulamamız ile de ücretsiz indirerek dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman canlı yayınlarımızı dinleyebilirsiniz.Tüm bu işlemleri www.besiktas.com.tr ana sayfadan yapabilirsiniz. Ana sayfadaki Medya Player’i tıklayarak, tüm uygulamalarda (Pc / Android / Ipad / Iphone vb…) canlı yayınları dünyanın her yerinden rahatlıkla dinleyebilirsiniz.