SPOR: ‘İnşallah kupaya yakın oluruz’

Beşiktaş Sompo Japan’ın Baş Antrenörü Ufuk Sarıca ve basketbolcu Kenan Sipahi PTT Erkekler Türkiye Kupası 2018’in basın toplantısına katıldı. PTT Erkekler Türkiye Kupası 2018 öncesi basın toplantısı Florya’da bulunan Crowne Plaza’da gerçekleştirildi. Toplantıya TBF yetkilileri, kulüp temsilcileri, basın mensupları ve misafirler katıldı.

Beşiktaş Sompo Japan adına Baş Antrenör Ufuk Sarıca ve başarılı basketbolcu Kenan Sipahi toplantıda yer aldı.

Antrenörlerin ve basketbolcuların zorlu turnuva öncesi görüşlerini bildirdikleri toplantıda Ufuk Sarıca ve Kenan Sipahi şöyle konuştular;

Ufuk Sarıca

“Öncelikle şehit askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Beşiktaş Sompo Japan olarak bu organizasyonun içinde yer aldığımız için mutluluk duyuyoruz.
TBF’ye ve PTT’ye bu organizasyon için hem kendi adıma hem de kulübüm adına teşekkür ederim.
Çok değerli oyuncular ve antrenörler var. Güzel eşleşmeler var ve seyiri güzel maçların olacağını düşünüyorum.
İnşallah son güne kadar Beşiktaş Sompo Japan olarak sahada yer alır ve kupaya yakın oluruz. Her maç bir final niteliğinde olacak. İlk gün zor bir karşılaşmaya çıkacağız, eğer son güne kalırsak o da çok zor bir maç olacak.
Bütün takımlara ve hakemlerimize sağlıklı, sakatlıktan uzak, güzel ve zevkli bir turnuva diliyorum.”

Kenan Sipahi

“Öncelikle bütün takımlara başarılar dilerim. 8 takım da burada olmayı hak etti. Sezon ortasında kupaya uzanabilecek olmamız bizi heyecanlandırıyor ve motive ediyor. Rakibimiz Banvit’e başarılar dilerim. Biz 3 maç oynamak istiyoruz. Pazar günü finalde sahada olmak istiyoruz.
İnşallah en güzel şekilde bu turnuvayı bitirir ve finalde kupayı alırız.”

BEŞİKTAŞ JK