TURİZM: Balayında gemide seyahat

Yeni evlenecek çiftler için çok özel olan balayında gemiyle seyahat, hem çok romantik hem de farklı bir tercih olabilir. Henüz balayı tatilini planlamamış olan romantik çiftler için kısa zamanda birçok ülke keşfetme şansı ve ekonomik bir tatil için gemi seyahatleri ideal bir seçenek. MSC Cruises’un 1 haftalık gemi seyahatlerinde 5 ülkeye kadar gezebilme şansınız bulunuyor. Üstelik bavul toplama-taşıma derdi olmadan, şehirlerarası yorucu yolculuklar yapmadan, her sabah yeni bir limana uyanmayı istemez misiniz?

20 saate varan açık büfe, sabah-öğle-akşam yemeklerinin dahil olduğu uluslararası mutfakların damak çatlatan lezzetleri, açık-kapalı yüzme havuzları, SPA, spor-eğlence imkanları, Pop müzikten Jazz’a kadar canlı müzik dinleyebileceğiniz barlar, sabaha kadar eğlenebileceğiniz gece kulübü ve Broadway şovlarını aratmayan gece animasyonlarınının da keyfini çıkarabilirsiniz.

Balayı çiftleri tarafından en çok tercih edilen Akdeniz, Baltık Başkentleri, Küba-Karayipler, Ege Adriyatik ve Norveç Fiyordları programlarından birini seçin, yaz mevsimine yönelik balayı rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın, kişi başı 200 Euro’ya varan erken rezervasyon indirimlerinden de faydalanın. Ayrıca, 14 Şubat’ta sevdiğinize bir sürpriz yapıp, balayı seyahatinizi bu tarihte satın alırsanız, kabin başı 500 TL ilave indiriminiz de olacaktır.