AKTÜEL: Dansçılar ‘Bilgi Dans Kupası’ için yarışıyor!

Dans Sporu BİLGİ Türkiye Şampiyonası heyecanı başladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi sponsorluğunda düzenlenen Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun yıl içindeki en prestijli yarışması Dans Sporu BİLGİ Türkiye Şampiyonası başladı. İki gün boyunca sürecek dans serüveninde toplam 395 çift, 10 farklı dans türünde performans sergileyecek.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu’nun en prestijli yarışması olan Dans Sporu BİLGİ Türkiye Şampiyonası, İstanbul Bilgi Üniversitesi sponsorluğunda Ataşehir Silence Hotel ve Kongre Merkezi’nde başladı.

Yarışmanın ilk gününde 150 çift Minikler, Gençler, Yıldızlar ve Yetişkinler olmak üzere toplam 4 farklı kategoride yarışacak.

Yarışmacılar Samba, Cha Cha, Rumba, Jive, Paso Doble’dan oluşan Latin dansları ve Vals, Tango, Viennese Vals, Foxtrot, Quickstep türlerini içeren standart dans kategorilerinde performanslar sergileyecek.

Dereceye giren sporcuların ülkemizi Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda temsil hakkı kazanacağı yarışmayı birincilikle tamamlayan dansçılar BİLGİ Dans Kupası’nın sahibi olacak.