TURİZM: Aşka adanmış bir doğa kaçamağı

Sevgililer Günü’nü özel kılan şüphesiz ki sevdiğimiz kişinin yanı başında geçirdiğimiz zamanlardır. Başımızı omzuna koyduğumuzda huzurlu hissettiğimiz kişiyle geçirilen her an bir hediye gibidir. Yılın en romantik tarihine yaklaştığımız şu günlerde sevgilisiyle keyifli zaman geçirmek isteyenler için özel bir gece organize eden Ayşe Deliismail çiftliği, şehrin karmaşasından uzaklaşıp ruhlarını ve bedenlerini dinlendirmek isteyenlere, doğayla iç içe romantik bir deneyim sunuyor. Siz de gittiğiniz yerde hem mekan kalitesi, hem manzara hem de lezzetli yemekler arıyorsanız doğru yerdesiniz.

Kendinizi aşkın büyüsüne bırakın…
Milas’ın harika doğasıyla iç içe atmosferini çok özel bir Sevgililer Günü kutlaması için açan Ayşe Deliismail Çiftliği, sevgililere unutulmaz bir 14 Şubat yaşatmayı vaat ediyor. Ayşe Deliismail Çiftliği’nin 14 Şubat Sevgililer Günü programı; şef eseri doğal yiyeceklerden at binme keyfine, şömine başı sohbetlerden nefes egzersizlerine, doğa yürüyüşünden süt sağma deneyimine kadar doğal yaşamı eksiksiz sunuyor.

Milas’ın harika doğasıyla iç içe 200 dönüm arazi üzerinde kurulu olan Ayşe Deliismail Çiftliği, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir programla yine fark yaratıyor. “Yüzde yüz doğal yaşam” mottosuyla kurulmuş olan Ayşe Deliismail Çiftliği, konforlu odalarıyla huzur veren konaklama tesisi, sohbetleri doyumsuz kılan şöminesi, şeflerin tamamen doğal ürünlerle hazırladığı nefis yiyecek ve içecekler sunan restoranıyla Sevgililer Günü’nü hayat boyu unutulmayacak bir anıya dönüştürüyor.

12-18 Şubat 2018 tarihleri arasında geçerli olan Sevgililer Günü programı, butik tesisteki özel konaklama programını benzersiz etkinliklerle süslüyor. Ayşe Deliismail Çiftliği’nin konukları, profesyonel eğitmeneşliğinde yapılan nefes egzersizlerine katılabiliyor, özel manejdeat binebiliyor, el değmemiş çiftlik arazisinde doğa yürüyüşlerine çıkabiliyor ve süt sağma seanslarına katılarak ayrıcalıklı bir deneyim yaşayabiliyor.
Ayşe Deliismail Çiftliği’nin bu son derece özel 14 Şubat Sevgililer Günüprogramında yer alabilmek için, bir an önce rezervasyon yaptırmakta yarar var.