KÜLTÜR: İş Sanat’ta bu hafta

İş Sanat’ın bu haftaki etkinlik programı belli oldu. İşte İş Sanat’ta bu hafta…

13 ŞUBAT 2018, SALI SAAT: 20.30
AŞK ŞİİRLERİNDEN SEÇMELER Sende Ben İmkânsızlığı Seviyorum

Sende Ben İmkânsızlığı Seviyorum
Bir şubat ayı klasiği haline gelen Aşk Şiirlerinden Seçmeler, şiir tutkunlarına romantik bir gece vadediyor. Serdar Yalçın’ın piyanosu ve besteleri eşliğinde bir sanatçı lokali atmosferinde gerçekleşecek dinletide, modern şiirimizin ustalarından Ahmed Hâşim, Nâzım Hikmet, Ahmet Hamdi Tanpınar, Ahmet Muhip Dıranas, Cahit Sıtkı Tarancı, Ziya Osman Saba, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Oktay Rifat, Orhan Veli, Melih Cevdet Anday, Behçet Necatigil, Cahit Külebi, İlhan Berk, Sabahattin Kudret Aksal, Necati Cumalı, Özdemir Asaf, Attilâ İlhan, Arif Damar, Can Yücel, Ümit Yaşar Oğuzcan, Turgut Uyar, Edip Cansever ve Cemal Süreya’dan seçilmiş şiirler yer alıyor.

Tilbe Saran, Hümay Güldağ, Metin Belgin ve Hakan Gerçek’in sesleriyle hayat vereceği dizeler, Sevgililer Günü’nün hemen öncesinde 13 Şubat 2018, Salı akşamı saat 20.30’da İş Sanat’ta yankılanacak.

Dinleti ücretsizdir. Yerler numarasız ve salon kapasitesiyle sınırlıdır.



15 ŞUBAT 2018, PERŞEMBE SAAT: 20.30
HAILEY TUCK
Rick Simpson piyano
Joe Sanders bas
Eric Harland davul

Büyüleyici sesiyle yeni dönem caz vokallerinin arasından sıyrılan Hailey Tuck, İstanbullu hayranları ile ilk kez İş Sanat’ta buluşacak. Genç yaşına ve taze kariyerine rağmen Billie Holiday, Regina Spektor, Ella Fitzgerald gibi isimleri andıran etkileyici sesiyle dinleyicilerin beğenisini toplayan Tuck, “My Funny Valentine” gibi caz klasiklerinin yanı sıra The Zombies’den Tell Him No, Bob Dylan’dan Don’t Think Twice, Maroon 5’tan Sunday Morning gibi şarkılar da seslendiriyor. 15 Şubat 2018, Perşembe akşamı saat 20.30’daki konserde Hailey Tuck’a, davulda Eric Harland, bas gitarda Joe Sanders, piyanoda Rick Simpson eşlik edecek