ALIŞVERİŞ: ‘Hayat en güzel hediye’

Paşabahçe Mağazaları, Sevgililer Günü’nde özel hediyelerle sevdiklerini mutlu etmek isteyenleri mağazalarına davet ediyor. “Hayat En Güzel Hediye” sloganı ile ev ve yaşam alanları için fikirler ve önerilerle hayatın her anını güzelleştirmeyi amaçlayan Paşabahçe Mağazaları, sevgisini özel bir hediyeyle ifade etmek isteyenler için yüzlerce farklı hediye seçeneği sunuyor.

Sevgililer Günü’ne Özel Tasarlanan “SenBen & BenSen” Kolonya Seti
Paşabahçe Mağazaları’nın Sevgililer Günü için özel tasarlanan kolonya seti ‘SenBen & BenSen’’in, kadın ve erkek için hazırlanmış özel içeriğiyle bu sene de büyük ilgi görmesi bekleniyor. Aşkın içinize işleyen kokusundan ilhamla tasarlanan ‘SenBen & BenSen’ Kolonya Seti; birbirini bütünleyen ambalajı ile dikkat çekiyor.

Sevgililer Günü’ne özel kahve fincanları, kupalar, resim çerçeveleri, kalpli minderler ve sevgiliye hazırlanacak sofraları süsleyecek yüzlerce ürün Sevgililer Günü için mağazalardaki raflarda yerini aldı. Paşabahçe Mağazaları, sevgilisini mutlu etmek isteyen herkes için ister mağazalardan isterlerse de www.pasabahcemagazalari.com üzerinden hediye seçme imkanı sunuyor.