ALIŞVERİŞ: Büyüleyici elbisesinin markası ne?

Kate Middleton, İskandinav ülkelerindeki kraliyet turuna tüm hızıyla devam ediyor. Norveç’te katıldığı bir davette tercih ettiği büyüleyici elbisenin detaylarını herkes merak ediyor. Objektiflere gülümsemek, kraliyet ailesi üyelerinin profesyonel meslekleri. Cambrdige Düşesi Kate Middleton ve Cambridge Dükü Prens William bu görevlerini en sempatik ve içten halleriyle yerine getiriyor.

Özellikle Middleton kameralara gülümsediğinde, tebessüm etmenin bir kraliyet gerekliliği olduğunu dahi unutuyoruz. Bu tebessüm Middleton’ın her daim şık stiliyle birleşince, prensesin attığı her adım ve giydiği her kıyafet haber değeri taşıyor. Tıpkı Norveç, Oslo’da katıldığı resmi bir davette giydiği elbise gibi.

Sarah Burton’ın tasarladığı Alexander McQueen marka elbise, hem romantik, hem de mükemmel bir kamuflaja müsait. Nisan ayında doğum yapması planlanan Middleton’ın belirginleşen karnını kusursuz bir biçimde gizleyen tasarım, gerek davetlerin, gerekse stil bilinci yüksek hamile kadınların favorisi olacağa benziyor. Bu arada sevilen prensesin, 2011’de gerçekleşen düğününde giydiği gelinliğin de Sarah Burton imzası taşıdığını not düşelim.

VOGUE