MAGAZİN: Prens aşk uğruna ıslandı!

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde ikinci bir Kate Middleton ve Prens William fenomeni yaşanıyor olabilir mi? Basının ilgisi ve dünyanın gösterdiği sevgi dolu reaksiyon buna işaret ediyor. Prens Harry’nin centilmenliğini ve Meghan Markle’ın mutluluğunu görünce anlıyoruz ki, modern peri masallarına dair hala umut var.

Yağmurlu bir Londra akşamında, katıldıkları bir ödül töreninden çıkarken görüntülenen Prens Harry ve Meghan Markle, uyumlu stillerinin yanı sıra yüzlerine yansıyan mutluluklarıyla da dikkat çekiyor. Fotoğraf karesindeki önemli detay ise Prens Harry’nin nişanlısı uğruna yağmurda ıslanmayı göze alması. Elinde tuttuğu şemsiyeyi sadece kendisi için kullanan Markle’a eşlik eden prens, neredeyse özel koruması gibi görünüyor. Neticede, aşk hiçbir rütbeyi tanımıyor.

Meghan Markle’ın stiline gelecek olursak: Yıllar içerisinde daha feminen ve klasik bir stil çizgisi çizen Kate Middleton’a nazaran, müstakbel prensesin tarzı için daha deneysel ve karizmatik diyebiliriz. Bakalım ikilinin bir sonraki stil hamlesi ne olacak?

VOGUE