BEŞİKTAŞ: Patenli gençlerin tehlikeli oyunu

Beşiktaş’ta patenli 4 genç halk otobüsünün arkasına tutunarak trafikte ilerledi. 1’i kız 3 erkek genç, akan trafikte dakikalarca otobüsün arkasında ilerleyerek adeta tehlike saçtı. 4 gencin hem kendi hayatlarını hem de trafiği tehlikeye attığı o anlar ise kameralara saniye saniye yansıdı. O anlarda gençlerden biri yaptığı tehlikeli yolculuğu hiçe sayarak kendilerini çeken muhabire “Yakıştıramadım” diye seslendi.

Genç, trafiğin durduğu bir anda kendilerini görüntüleyen muhabirin aracının yanına geldi. O arada trafik yeniden akmaya başlayınca aracın camına tutunarak arkadaşlarına yetişmeye çalışan genç, muhabirlerin tehlikeli değil mi sorularına “Tehlikeli, arkadaşlarımı kaçırdım devam et bence, kaçırdım sizin yüzünüzden ” diye cevap verdi. Gencin “Kaza geçirsen ne olacak” sorusuna ise “Kısmet” demesi ise bu kadarına da pes dedirtti.

Görüntülerde akan trafikte olmalarına rağmen gençlerin hareketli halleri ve kulaklarında kulaklık olması dikkat çekiyor. Otobüse tutunan gençler zaman zaman tehlikenin dozunu arttırıyor tutunduğu otobüse arkasını dönerek şarkı söylüyor ve dans ediyor. Bir süre kendilerini görüntüleyen muhabirlerin aracına tutunarak ilerleyen genç, arkadaşlarını yakalayarak yoluna otobüsün arkasında devam ediyor.