KÜLTÜR: Duygu dolu bir bilim kurgu filmi!

Başrollerinde Alexander Skarsgård, Paul Rudd ve Justin Theroux’un yer aldığı ‘Sessiz Kahraman’, izleyicileri Berlin’in fütüristik yeraltı dünyasında bir yolculuğa çıkarıyor. Sessiz Kahraman, 23 Şubat’ta izleyicilerle buluşacak.

DUYGU DOLU BİR BİLİMKURGU

Yakın gelecekte geçen Sessiz Kahraman, karmaşık ve çoğu zaman acımasız bir şehir olan Berlin’de yaşayan bir gencin hikâyesini konu alıyor. Çocukluğunda geçirdiği bir kaza yüzünden konuşma yetisini kaybeden Leo (Alexander Skarsgård), şehrin karanlık ve çetrefilli sokaklarında hayatındaki tek güzel şeyi, güzeller güzeli sevgilisini aramaktadır. Leo, iz bırakmadan kaybolan sevgilisini araken Cactus Bill (Paul Rudd) ve Duck (Justin Theroux) adlarında iki cerrahla tanışır. Duncan Jones (Moon, Source Code, Warcraft), hayata geçirdiği bu duygu dolu bilim kurgu filminde maddiyatla dolu bir dünyada aşk ve sevginin hâlâ var olabileceğini hayal ediyor.

Duncan Jones ve Michael Robert Johnson tarafından kaleme alınan Sessiz Kahraman’ın yapımcılığını Stuart Fenegan’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yürütücü yapımcılığında ise Charles J.D. Schissel ve Trevor Beattie bulunuyor.

SÖZCÜ