AKTÜEL: Süper, mavi, kanlı ay tutulması

Kanlı Mavi Süper Ay tutulması bugün gerçekleşecek. 31 Ocak günü Aslan burcunda 2018 yılının ilk Ay Tutulması meydana gelecek. Tutulma hem kanlı hem mavi hem de süper tutulma olacak! Oldukça güçlü olan bu tutulmada Türkiye ve dünya nasıl etkilenecek? İşte ayrıntılar…

Ay tutulması 11 derece Aslan burcunda meydana gelecek. 11. derece Aslan burcunun 2. dekanındaki tutulma, kralın ve yöneticilerin yolculuğa çıkması, olayların seyrinin değişimine işaret etmektedir. Aslan burcu merkez olmakla ve üst düzey yönetici pozisyonundaki kimselere işaret eder.

Yine bu tutulma sürecinde sahne sanatlarında iş yapanlar, oyuncular, sanatçılar, şov dünyasının önemli isimleri ile ilgili çarpıcı haberler olabilir. Tiyatro, oyuncular ve şov dünyasına ilişkin önemli haberler, gelişmeler olabilir. Bunların arasından özellikle kalp rahatsızlıkları olanların dikkat etmesi gerekir. Ani ölüm haberleri olabilir. İlişki skandalları meydana gelebilir. Yeni liderler, yeni oluşumlar, heyecan verici isimler ön planda olacaktır. Siyasi arenada da her şey fazlası ile şova dönüşmeye başlayacaktır. Aslan burcu astrolojide çocuklar ile sembolize edilir. Bu tutulma zamanı çocukların eğitimi, çocukların ihtiyaçları, çocuk yaşta kimseler, çocuklukla ilişkili belki biraz sert durumlar oluşabilir. Çocuk doğumu, üremeye ilişkin konularda gündeme gelebilir.

Aslan burcu eğlence sektörü demektir. Eğlenceli her türlü aktivite de işin içine girer. Bu tutuma zamanı kişisel olarak eğlenceli aktivitelere yönelmenizi tavsiye ederim. Yalnız eğlence sektörü ile ilgili bazı kısıtlamalar, kurallar söz konusu olabilir. Yine tutulma sürecinde zehirlenmeler söz konusu olabilir. Özellikle gıda zehirlenmelerine ilişkin haberler çok çıkabilir. Yine ilişkiler üzerine, cinsellik üzerine skandallar meydana gelebilir. Tabii ki yönetici demişken hükümet, yönetimde söz sahibi kişilerde ön planda olacaktır. Bu dönem ülke yöneticileri, liderlerin zararlı tutkularına yenik düşmemeleri gerekir. Aşırı ego, kibirli çıkışlar negatif eleştiri olarak kendilerine dönecektir.

Bu dönem özellikle altın fiyatlarında yükseliş gözlemlenebilir. Ama bunun yanı sıra dolar geçici bir süreliğine stabil ya da düşüş halini devam ettirecektir. Fakat Şubat’ın ilk haftasından sonra yükseliş grafiğine geçebilir. Tutulma Türkiye haritasında 2. eve denk düşmekte. 2. ev ise ekonomi, finans, kazançlar, gelirlerle ilgilidir. Ekonomik göstergeler önümüzdeki günlerde pozitife doğru gidebilecek. Ekonomiyi iyileştirecek yeni önlemler alınacağına işaret etmekte.

SÖZCÜ