SPOR: Paylaşım rekorları kırdı!

Vagner Love’ı resmen açıklayan Beşiktaş yine bir ilke imza attı. ‘Come to Beşiktaş’ sloganı dünya çapında ses getiren Kara Kartal, sambacının transferini ise ‘Love Story’ (Aşk hikayesi) şarıkısı eşliğinde Love (Aşk) temalı video ile servis etti. Video paylaşım rekorları kırdı. Beşiktaş, ara transfer döneminin bombasını patlattı ve Alanyaspor’dan geçen sezonun gol kralı Vagner Love’u renklerine bağladı. Siyah-beyazlılarla 2.5 senelik sözleşme yapan Brezilyalı forvetin, yıllık 1.8 milyon euro alacağı ifade edildi. Vagner Love’un bugünkü kupa karşılaşmasında maç kadrosunda olması beklenirken, cuma günü deplasmanda oynanacak Bursaspor karşılaşmasında ise sahada olacağı belirtildi. Dün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen Love, ardından da önce yöneticilerle, sonra da Başkan Fikret Orman ile Vodafone Park’ta bir araya geldi.

Özel hazırlanıp kulübün twitter hesabından servis edilen Vagner Love videosu ise transferin kendisi kadar ses getirdi. ‘Come to Beşiktaş’ sloganı ile dünya çapında bir üne kavuşan Beşiktaş, Brezilyalı yıldızın transferini ünlü ‘Love Story’ (Aşk hikayesi) şarkısı eşliğinde ‘Love’ (Aşk) temalı bir video ile ilan etti. Video taraftarlarca paylaşım rekoru kırdı.

FAZLASINI YAPACAĞIM
Beşiktaş’ın yeni transferi Vagner Love, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile mutluluğunu ifade etti. Vagner Love yaptığı açıklamada; “Beşiktaş ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladım. Şampiyonlar Ligi’nde takıma yardımcı olmak için hazırım. Çok mutluyum. Kariyerimde ve hayatımda artık yeni bir dönem başlıyor. Alanyaspor’da başardıklarımdan daha fazlasını yapmak için elimden gelenin fazlasını göstereceğim. Beşiktaş’ın 30 milyondan fazla taraftarı var ve onların bu ilgisine karşılık vermek istiyorum” ifadelerini kullandı.

AVRUPA TECRÜBESİ YÜKSEK
Siyah-beyazlı takımın Süper Lig ekiplerinden Aytemiz Alanyaspor’dan transfer ettiği 33 yaşındaki forvet oyuncusu, 42 lig mücadelesinde 33 gol attı. Vagner Love, Türkiye Kupası’nda ise bir kez fileleri havalandırdı. Brezilyalı oyuncu, Avrupa kupalarında tecrübesiyle de dikkati çekiyor. CSKA Moskova ve Monaco takımlarında da forma giyen Vagner Love, 58 Avrupa kupası karşılaşmasında 30 kez fileleri havalandırdı. Tecrübeli oyuncu, 2004- 2005 sezonunda ise CSKA Moskova formasıyla UEFA Kupası’nı kazanmıştı.

DEVLER LiGi PAYLAŞTI
Şampiyonlar Ligi’nden Vagner Love paylaşımı geldi. Şampiyonlar Ligi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Vagner Love’un 2004-2005 sezonunda kazanılan UEFA Kupası ile çekildiği fotoğrafa yer verildi. Yapılan paylaşımda Vagner Love’in Beşiktaş ile anlaşmasına vurgu yapıldı.

FOTOMAÇ