SPOR: Mutlu son

Beşiktaş yeni golcüsünü Alanya’da buldu… Akdeniz temsilcisi ile Vagner Love arasındaki sorun da çözüldü. Resmi imzalar bekleniyor. Beşiktaş’ın uzun süredir devam eden forvet arayışları mutlu şekilde sonuçlandı. Siyah-beyazlılar; Eto’o’dan Gignac’a, Chicarito’dan Sakho’ya kadar birçok isimle görüştü. Ancak ilerleme kaydedemeyince gözünü yerli pisasasına çevirdi. Son olarak da Aytemiz Alanyaspor formasını terleten Vagner Love’da karar kıldı. Siyahbeyazlıların yaklaşık 1 haftayı bulan görüşmeleri sonucunda Vagner Love ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun, alacakları sebebiyle Alanyaspor Kulübü ile olan sorununu beklemeye koyuldu. Love ile Akdeniz ekibinin yöneticileri arasındaki problemin dün itibarı ile çözüm aşamasına gelmesiyle iş artık imzaya kaldı. 33 yaşındaki Vagner Love’un bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacağı öğrenildi.

CUMA GÜNÜ KADRODA
Vagner Love’un Beşiktaş’tan ne kadar kazanacağı da belli oldu. Tecrübeli futbolcu 2.5 senelik imza atacak ve yıllık 1.8 milyon euro alacak. Bu arada teknik direktör Şenol Güneş bir an önce takıma alışmasını istediği Vagner Love’u, Süper Lig’de Cuma günü oynanacak Bursaspor karşılaşması kadrosuna dahil edecek. Kartal, Everton’a Cenk Tosun’u gönderdikten sonra Orlando City’den Larin’i transfer etmişti ancak bu oyuncu şu aşamada kadroda düşünülmüyor. Güneş daha tecrübeli bir isim istemişti.

Şampiyonları boş geçmedi
Love, Alanyaspor formasıyla müthiş bir performans sergiledi. Tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de şampiyonluk yaşamış 5 kulübe de gol atmayı başardı. 33 yaşındaki yıldız Trabzonspor ve Bursaspor ağlarını 3’er kez sarsmayı bildi. Galatasaray filelerine ise 2 gol bıraktı. Fenerbahçe’yi de 1 kez avlayan Love, sezonun ikinci yarısında formasını giyeceği Beşiktaş’a da 1 gol attı. Love artık gollerini Kara Kartal için atacak.

FOTOMAÇ