ALIŞVERİŞ: 40’lı yaşlarda cilt bakımı

Zaman ilerledikçe cilt dış etkenlere karşı daha savunmasız hale geliyor. Hücre yenilenme hızı azalan ve elastikiyetini koruyamayan ciltlerde de derin çizgiler ve lekeler kolayca ortaya çıkabiliyor. Bu nedenle 40’lı yaşların olgunluğuna ulaştığınızda cilde ekstra ilgi göstermek ve yoğun bakım ürünleriyle destek olmak oldukça önemli. Cildin maruz kaldığı olumsuz şartlarla başa çıkmak ve enerjik, sağlıkla parlayan genç cildinizi korumak için 40’lı yaşlarda dikkat etmeniz gereken 6 bakım ipucunu keşfedin.

Dermalogica Antioxidant Hydramist
Dermalogica Antioxidant Hydramist

Cilt Detoksu
Stresten, çevre kirliliğinden ve beslenme şeklinden oldukça kolay etkilenen cildinizi, antioksidanlarla bezeli bir bakım seansına alarak maruz kaldığı olumsuz şartlardan en az zararla kurtulmasını sağlayın. Güzellik rutininize ekleyeceğiniz detoks etkili bir ürün cildinizi içten dışa güçlendirerek yaşlanma belirtilerine karşı gardını almasına yardımcı olacak.

 

 

 

 

Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads
Peter Thomas Roth Un-Wrinkle Peel Pads

 

Nazik Peeling
Zaman geçtikçe bozulan cilt dokusu ve lekeler cilde sağlıksız bir görünüm verirken makyaj adımlarınızın artmasına sebep olur. Cilt üzerindeki ölü hücreleri nazik formüllü, asit oranı düşük bir peeling ürünü ile arındırarak cildinizi yormadan yenileyin. Bu adım renk ve doku eşitsizliklerini gidererek yumuşak bitişli taze bir görünüme sahip olmanın kilit noktalarından.

 

 

 

Kiehl's Clearly Corrective™ Dark Spot Solution
Kiehl’s Clearly Corrective™ Dark Spot Solution

 

Lekelerle Savaş
Kırışıklık ve sarkmanın yanında renk eşitsizlikleri yaşla birlikte gelen en dikkat çekici cilt kusurlarından. Renk dengesini korumakta zorlanan cildinize peeling ile yardımcı olurken leke görünümünü engellemek üzere formülize edilmiş güçlü serumları yakınınızda bulundurmakta fayda var. Leke giderici serumlar daha aydınlık, taze ve genç bir görünümün olmazsa olmazı.

 

 

 

 

 

Origins Plantscription™ Powerful Lifting Overnight Mask
Origins Plantscription™ Powerful Lifting Overnight Mask

Güzellik Uykusu
Maskeler yoğun formülleri ve cilde olan faydalı etkileriyle vazgeçilmezlerinden. Nemlendirici ve sıkılaştırıcı özellikli, cilde esnekliğini geri kazandıran bir gece maskesiyle bakım rutininizi zenginleştirin. 23:00 – 03:00 zaman diliminde cildin yenilenme ve kendini tamir etme hızı en üst seviyeye ulaşırken, haftada 2-3 kez uygulayacağınız multi etkili gece bakım maskeleri yaşlanma belirtilerine karşı savaşta en önemli müttefiklerinizden olacak.

 

 

 

 

 

La Mer Genaissance de La Mer Eye and Expression Cream
La Mer Genaissance de La Mer Eye and Expression Cream

Güçlü Formüller
40’lı yaşlar anti-aging kremlerinizi yenilemek için oldukça iyi bir zaman. Derinleşen çizgiler, sarkan cilt, boyun ve dekolte bölgeniz için daha güçlü formüller tercih ederek cildinize maksimum desteği verin. Gündüz yüksek SPF içeren yeniden yapılandırıcı formüller, gece ise cildin kendini yenilediği saatlerde yoğun bakım yapan bir gece kremi güzelliğinize yapacağınız en faydalı yatırımlardan.

 

 

 

 

 

 

Sisley Black Rose Precious Face Oil
Sisley Black Rose Precious Face Oil

 

Yağ Bakımı
Nem eksikliği cildin daha kolay kırışmasına, renk eşitsizliklerine ve doku bozukluklarına yol açabilir. Eskiyen cilt dokusu nemi tutma ve saklama bakımından yetersiz kalırken doğal içerikli cilt bakım yağları derinlemesine nemlendirilmiş bir ten için pratik yöntemlerden. Kaybolan nem dengesini düzenlemekten ince çizgileri yok etmeye kadar birçok fayda sağlayan bu ürünleri güzellik seansınızın bir parçası haline getirerek cildinizi şımartın.

 

 

 

VOGUE