SPOR: Dev teklif geldi!

Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca’ya Çin’den dev teklif geldi. Kara Kartal’ın geçtiğimiz sezonun başında Benfica’dan iki yıllığına kiraladığı Talisca son dönemde Çin ekiplerinin gözdesi konumunda…

Portekiz basını, Changchun Yatai’nin yöneticilerinin Lisbon’a gelerek Benfica ile pazarlıklara başladığını yazdı. Teklifin 30 milyon Euro’ya yakın olduğu, Brezilyalı futbolcunun da kendisine sunulan teklifi yeterli bulduğu kaydedildi.

Fakat gazete transferin önündeki en büyük engelin Beşiktaş olduğunu yazdı. Takımın yıldız golcüsü Cenk Tosun’un Everton’a satıldığının altı çizilirken siyah-beyazlı ekibin bir başka önemli yıldızı kaybetmeyi göze alamayacağı vurgulandı. İddiaya göre Beşiktaş, Talisca’nın Çin ekibine transferi için en az 6 milyon euro talep ediyor.

Lisbon’a gelip bizzat Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira ile görüşen Changchun Yatai ise çarşamba gününe kadar transferi sonlandırmayı planlıyor.

Portekiz’in bir diğer önemli gazetesi O Jogo iki gün önce yayımladığı haberde Changchun Yatai’nin Talisca ile ilgilendiği yazmıştı.

FOTOMAÇ