GÜNDEM: Bir roketli saldırı daha!

Roketlerin hedefi olan Reyhanlı’dan bir son dakika haberi daha geldi. Hatay’ın Reyhanlı ilçesine saat 18.30 sıralarında, bir kişinin hayatını kaybettiği 30 kişinin yaralandığı ilk olaydan 1.5 saat sonra 3 roket daha düştü. Son saldırının ardından Hatay Valisi, “4’ü ağır 37 yaralımız var” dedi.

‘Zeytin Dalı Harekatı’nın başlatıldığı Suriye’nin Afrin bölgesinden Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde akşam saat 18:30 sularında bir roketli saldırı daha düzenlendi.

Gelen son dakika bilgisine göre ilk roketin düştüğü Atatürk Caddesi’ne 300 metre uzaklıktaki şehir merkezine düşen roket bir binanın duvarına isabet etti. Aynı zamanda Bayır Mahallesi’ndeki bir evin bahçesine de roket isabet etti. Diğer roketin düştüğü bölge ise araştırılıyor.

Roketlerin düştüğü bölgede güvenlik önlemi alınırken, ambulanslar sevk edildi.

Reyhanlı’ya gün içerisinde 3 roket düşmüş, 1 kişi hayatını kaybetmiş, 30 kişi yaralanmıştı. Reyhanlı’ya 1.5 saat arayla toplam 6 roket düşmüş oldu.

VALİ ATA: 37 YARALIMIZ VAR
Hatay Valisi Erdal Ata, Reyhanlı ilçesinde Afrin bölgesinden yapılan ilk roketli saldırıda yaralananları ziyaret etti. Vali Ata hastane çıkışında yaptığı açıklamada, Suriye tarafından atıldığı belirlenen 5 farklı bölgeye roket atılması sonucunda 37 kişinin yaralandığını, 31’inin ayakta tedavi edildiğini söyledi.6 yaralıdan 4’ünün durumunun ağır olduğunu, Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi ve Antakya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındıklarını kaydetti.

SÖZCÜ