SPOR: Beşiktaş’a Talisca jesti!

Benfica’nın Talisca’yı Galatasaray’a teklif ettiğini manşetlerine taşıyan Portekiz basını, kulübün beklemediği bir cevapla karşı karşıya kaldığını belirtti. A Bola Gazetesi, sarı-kırmızılıların, Beşiktaş’a saygı duymaları nedeniyle öneriyi gündemine bile almadığı öne sürüldü.

Transfer dönemlerinde şampiyonluk mücadelesi veren dev kulüpler zaman zaman karşı karşıya gelse de, Talisca konusunda Galatasaray’ın yaklaşımı oldukça takdir topladı.

Portekiz basınında çıkan haberlere göre; Benfica, Beşiktaş’tan istediği bonservis bedelini alamaması nedeniyle Talisca’yı Galatasaray’a önerdi. Talisca’yı siyah-beyazlıların ezeli rakibi olan Galatasaray’a önererek piyasayı kızıştırmaya çalışan Benfica’ya sarı-kırmızılılar kapıyı kapadı.

Ülkenin önemli spor gazetelerinden A Bola’nın haberine göre, Galatasaray ile iletişime geçmek isteyen Benficalı yöneticiler, beklemedikleri bir cevap aldı. Sarı-kırmızılılar, Beşiktaş’a saygı duydukları için Talisca ile ilgilenmeyeceklerini söyleyerek bu teklifi görüşmeden reddetti.

Geçtiğimiz sezon 22 lig maçında 13 gol atarak takımın şampiyonluğunda önemli rol oynayan Talisca, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde zirve başarılı bir performans sergilese de ligde verimli olamadı ve 17 müsabakada üç gol atabildi. Brezilyalı oyuncunun Devler Ligi’nde ise 6 karşılaşmada 4 golü bulunuyor.

FOTOMAÇ