SPOR: “Eldekilerin kıymetini bilelim”

Şenol Güneş, “Bu sezon yeni transferimiz Gökhan Töre oldu. Eldeki oyuncuların kıymetini bilelim, hak edenin kazandığı bir lig olsun” dedi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökhan Töre’nin idmanlara başladığını söyleyen deneyimli çalıştırıcı, “Yeni transferimiz Gökhan Töre oldu. Şu an düz koşu yapıyor, yakın dönemde toplu çalışmalara da başlayacak” ifadelerini kullandı. Yeni transfer Vida ile ilgili yorum yapan Güneş, “Gayet uyumlu ve iyi, fizik olarak da hazır. Zaten tecrübeli bir isim. Oyun olarak geriye sarkmaları oldu, bunu çözmek zaman alabilir” diye konuştu. Golcü transferi ile ilgili bilgi veren Güneş, “Başkan son kararı verdikten sonra bir söz söylemek doğru değil. Larin ile görüşüldüğünü biliyorum ama idmana çıkmadan net bir şey diyemem. Bir başka isim de alınabilir, giden gelen olacaktır. Bunları gündeme sokmak yerine eldekilerin kıymetini bilelim. Hak edenin kazandığı bir lig olsun” ifadelerini kullandı.

CENK İYİ İŞ YAPAR

Cenk Tosun ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Güneş, “Cenk’in ilk maçını olumsuz bulmadım. Rakibin sürekli hücumda olması, Everton’ın savunma oynaması, Cenk’in ileride tek başına kalmasını ortaya çıkardı. O ligde oynamak için kalitesi var” diyerek sözlerini noktaladı. Fotomaç