MÜZİK: Pop müziğin yeni süperstarı

Pop müziğin yeni süperstarı Camila Cabello’nun ilk solo albümü ‘CAMILA’ yayımlandı! “Havana” şarkısıyla tüm dünyada listelerin zirvesine çıkarak 2017’ye damga vuran pop müziğin yeni süperstarı Camila Cabello’nun ilk solo stüdyo albümü “Camila” Sony Music etiketiyle bugün yayımlandı!

2016 sonunda Fifth Harmony’den ayrıldıktan sonra Mayıs 2017’de yayımlanan “Crying in the Club” şarkısı ile solo kariyerine hızlı bir giriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 20 yaşındaki pop yıldızı Camila Cabello’nun kariyerine asıl ivmeyi kazandıran ise “Havana” şarkısı oldu.

11 parçadan oluşan “Camila” albümünden single olarak yayımlanan ilk şarkı olan ve Atlantalı hip-hop sanatçısı Young Thug’ın Camila’ya eşlik ettiği “Havana”, kısa sürede dünya çapında bir mega hit’e dönüştü. Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 80’den fazla ülkenin listelerinde 1 numaraya yerleşen “Havana”, Spotify’da 545 milyon dinlenme ile Camila Cabello’ya 2017’nin en çok dinlenen 4. sanatçısı ünvanını kazandırırken şarkının kısa film tadındaki eğlenceli video klibi ise yaklaşık 2 aylık bir sürede 427 milyon izlenmeye ulaştı.

Aralık başında ilk solo stüdyo albümünün adını, kapağını ve çıkış tarihini takipçilerine duyurduktan sonra paylaştığı iki yeni single çalışması “Never Be the Same” ve “Real Friends” de hem Camila hayranlarından hem de eleştirmenlerden tam not aldı.

Güçlü, tutkulu ve kişisel bir yolculuk olan “Camila” albümü, Küba asıllı Amerikalı sanatçı için önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Öyle ki, Cabello ilk solo stüdyo albümünü “hayatımın son 1 yılının soundtrack’i” olarak ifade ediyor.

Saygın müzik platformu Billboard, henüz 20 yaşında olmasında rağmen hem bir grup bünyesinde hem de solo olarak birden fazla 1 numaraya çıkan single çalışması bulunması itibariyle Camila Cabello’yu Beyoncé, Justin Timberlake ve Adam Levine gibi ikonik müzisyenlerle ilişkilendiriyor ve gelecekte Camila’dan neler bekleyebileceğimize dair bir ipucu veriyor.

“Camila Cabello – Camila” albümü, dünya ile aynı anda şimdi müzik marketlerde ve tüm dijital platformlarda!

TRACKLIST

1. Never Be The Same
2. All These Years
3. She Loves Control
4. Havana (ft. Young Thug)
5. Inside Out
6. Consequences
7. Real Friends
8. Something’s Gotta Give
9. In The Dark
10. Into It
11. Never Be The Same (Radio Edit)