MAGAZİN: Ricky Martin evlendi!

Ricky Martin, sevgilisi Jwan Yosef ile evlendi. Sevgilisi Jwan Yosef ile evlendiğini açıklayan Ricky Martin, duygularını “Onu artık nişanlım diye tanıtmayacağım! O benim eşim! Yeminimizi ettik, gerekli evrakları imzaladık ve artık evliyiz. Şahane bir duygu bu!” sözleriyle ifade ediyor.

2016’da bir partide tanışan çiftin birbirlerine ilk görüşte aşık olduklarını bilmeyen yok. Yaklaşık 2 yıldır tutkulu bir aşk yaşayan Martin ve Yosef, bu mutluluklarını resmiyete dökerek aşkın yaşı, cinsiyeti ve dini olmadığına dair tüm dünyaya cesur ve güzel bir mesaj da veriyor.

Tam 8 yıl önce, 2010’da eşcinsel olduğunu açıklayan Martin’in, Matteo ve Valentino isminde iki oğlu var. Özel hayatıyla alakalı oğullarına da son derece açık davrandığını söyleyen Porto Rikolu yıldız, hayalindeki yuvayı kurmuş gibi görünüyor. Ailece Architectural Digest’ın Şubat 2018 sayısına kapak olan Martin-Yosef ailesini tebrik ediyor ve bir ömür mutluluk diliyoruz. Düğünün önümüzdeki aylarda gerçekleşeceğini, henüz kesin bir tarih verilmediğini de not düşelim!

VOGUE