KÜLTÜR: Murat Boz Tahincioğlu All-Star sahnesinde

Türk Popunun Yıldızı Murat Boz Tahincioğlu All-Star 2018 Sahnesinde… Türk pop müziğinin ünlü sesi Murat Boz, dillere dolanan ve müzik listelerini sarsan şarkıları ile Tahincioğlu All-Star 2018’de basketbol severlerle bir araya gelecek. All-Star 2018 organizasyonunda yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Boz, sevenlerini gerçek bir görsel şölen ve müzik ziyafetine dönüşecek All-Star 2018 etkinliğine davet etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından bu yıl 15’inci kez düzenlenecek olan ‘Tahincioğlu All-Star 2018; 21 Ocak Pazar günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. Yılın Basketbol Olayı’nı yerinde takip etmek isteyenler için etkinliğin bilet satışı, Biletix.com adresinde ve Biletix gişelerinde devam ediyor.

Kapı açılışının 12:00’de yapılacağı etkinlikte Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin halk oylamasıyla belirlenen Asya ve Avrupa karmaları, gösteri maçında karşı karşıya gelecek. Bunun yanı sıra Parkenin Sihirbazları, her yıl olduğu gibi bu yıl da yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmalarındaki yeteneklerini izleyenlerin beğenisine sunacak.