SPOR: Beşiktaş’ta Torres bombası

Beşiktaş’ta Cenk Tosun’un yerine golcü arayışları için mesai harcanırken Atletico Madrid’in ünlü golcüsü Fernando Torres için yönetim teklifini sundu. Beşiktaş’ta transfer çalışmaları devam ederken Cenk Tosun’un yerine golcü arayan Beşiktaş yönetimi rotayı İspanya’ya çevirirken Fernando Torres ile bir görüşme gerçekleştirdi.
BEŞİKTAŞ, FERNANDO TORRES’İ TRANSFER EDECEK Mİ?

Cenk Tosun’u rekor bir bedelle Everton’a satan Beşiktaş, Alvaro Negredo’nun ardından diğer bir İspanyol golcü Fernando Torres’in peşine düştü. Beşiktaşlı yöneticiler Torres ile kontak kurarken oyuncu düşünmek için süre istedi.

AYRILIĞI KAFASINA KOYDU

Atletico Madrid’de ilk yarıda formsuz bir görüntü ortaya koyan Torres 2. forvet konumunda olunca takımdan ayrılmayı kafasına koymuştu. Beşiktaş’ın bu transferdeki en büyük avantajıysa oyuncunun sözleşmesinde gizli. Haziran ayında sözleşmesi bitecek olan 33 yaşındaki golcü oyuncu yapılan sözleşme gereği bonservissiz olarak takımdan ayrılabiliyor. Özetle Beşiktaş, oyuncuyu devre arasında transfer etse bile Atletico Madrid’e bonservis ücreti ödemeyecek.

ÇİN VE MEKSİKA’YI DÜŞÜNMÜYOR

Beşiktaşlı yetkililerin Torres’ten gelecek habere göre İspanya’ya çıkarma yapması bekleniyor. Öte yandan Torres’e Meksika ve Çin’den de teklifler olduğu ancak İspanyol golcünün Avrupa’da kalmak istediği bilgisine ulaşıldı.

FERNANDO TORRES BU SEZON KAÇ GOL ATTI?

İspanya La Liga’nın Atletico Madrid takımında forma giyen İspanyol golcü Fernando Torres bu sezin takımı adına 21 karşılaşmada süre alırken 4 gollük bir performans sergiledi. Fernando Torres’in İspanyol ekibi ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ASPOR