EMLAK: Burçlara göre dekorasyon

Yeni yılda renkler daha da derinleşiyor ve zenginleşiyor. 2017’nin yumuşak pastellerine huysuz ve sofistike bir makyaj yapılarak 2018’te kullanılıyor. Bu tonların kadife gibi peluş malzemelerle bütünleşmesi çok daha etkileyici bir hale gelmelerini sağlıyor. Trendlerde yer almak istiyor ancak renkleri evinizin dekorasyonunda nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız yıldızlar sizin rehberiniz oluyor. İşte 2018’de burca göre dekorasyon önerileri:

Koç Burcu

Ateşli ve tutkulu koç burcu için kırmızının tonları öneriliyor. 2018’ de Koç burcunda olanlar evlerini kırmızının tonları olan kızıl ve yakut rengi ile dekore edebilir. Bu renkleri içeren görkemli tablolar evinizin dekorasyonuna farklı bir bakış açısı getiriyor.

Boğa Burcu

Toprak grubu burcundan olan Boğa burcu için toprak enerjisini en iyi biçimde yansıtan doğal yeşil tonlar öneriliyor. Boğa burçları ev dekorasyonlarında yeşilin zümrüt tonlarını kıllanabilir. Yeşil kadifeden hazırlanan kadifemsi yataklar, zümrüt renk kullanılarak tasarlanan kanepeler evinize bambaşka bir hava getiriyor.

İkizler Burcu

İkizler burcu için sarı ve yeşil renklerin harmanlandığı ev dekorasyonu öneriliyor. Hoş sohbet bir burç olan İkizler evlerini sarı ve yeşilin hâkim olduğu yastıklarla döşeyebilir, duvarları, halıları ve mobilyaları bu renklerle donatabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Derin duygulara ve sezgisel bir yapıya sahip olan Yengeç burcu için ametist tonları öneriliyor. Yengeç burçları evlerini mor rengin tonlarını kullanarak tasarlayabilir.

Aslan Burcu

İhtirası ve asaleti temsil eden Aslan burcu için altın tonlarında renkler öneriliyor. Aslan burçları evlerini kehribar rengi kanepeler, altın sarısı işlemelere sahip yastıklar kullanarak dizayn edebilir.

Başak Burcu

Huzur ve güven kaynağı olarak tanımlanan Başak burcu için yeşilin ve mavinin tonları öneriliyor. Toprak grubu olan başaklar yeryüzüne dayalı sakin enerjileri ve doğal huzurları ile dengeyi sağlıyor. Bu burçlar evlerini yeşilin ve mavinin huzur veren sıcak tonlarını kullanarak döşeyebilir.

Terazi Burcu

Kararsızlıkları ile ünlü olan Terazi burçları için pastel renkler öneriliyor. Teraziler evlerini pastel renkleri kullanarak dekore edebilir.

Akrep Burcu

Yoğun duyguları ile ön plana çıkan Akrep burcu huysuz ve tutkulu doğası ile dikkat çekiyor. Akrep burçları için tutkunun rengi olan kırmızının tonları öneriliyor.

Yay Burcu

İyimserliği ve özgürlüğe düşkünlüğü ile tanınan Yay burcu için mor rengin canlı ve zengin tonları öneriliyor. Yay burçları evlerini mor peluş detaylar kullanarak tasarlayabilir.

Oğlak Burcu

Kararlı ve güvenilir yapısıyla ön plana çıkan Oğlak burcu için iç mekânlarda safir rengin kullanılması öneriliyor. Oğlaklar ev dekorasyonlarında mavinin koyu tonlarını kullanabilir.

Kova Burcu

Sınırsız hayal güçleriyle hayatı her zaman pozitif yaşayan Kova burçları için mavi ve yeşilin tonları öneriliyor. Kova burçları ev tasarımlarında deniz mavisi tonlarını ve açık yeşil renkleri kullanabilir.

Balık Burcu

Duygusal olan Balık burçları hassas yapıları ve hisleriyle hareket etmeleri ile tanınıyor. Balıkların ev dekorasyonunda deniz yeşili tonlarını kullanmaları öneriliyor.

MİLLİYET EMLAK DERGİ