SPOR: Kartal’da çalışmaya devam

Beşiktaş, Süper Lig’in ikinci yarısı için kamp çalışmalarına Antalya Belek Gloria Sports Arena’da bu sabah ve bu akşam yaptığı antrenmanla devam etti.

Başkan Fikret Orman’ın izlediği ve basına açık yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan sabah antrenmanı, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı.

Pas çalışması, 5’e 2 çalışması, dar alanda oyun ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ve şut çalışması ile sona erdi.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan akşam antrenmanı da kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman sahada yapılan ısınma koşuları, streching çalışması ve istasyon koşuları ile başladı.

Pas çalışması, 5’e 2 çalışması ve taktik programının yer aldığı uygulamalar yapıldı. Antrenman kanat orta şut çalışması ve yarım sahada yapılan çift kale taktik maçı ile sona erdi.

Beşiktaş, çalışmalarına yarın saat 11.00’de yapacağı antrenman ve saat 18.00’de oynayacağı Ado Den Haag hazırlık maçı ile devam edecek.

BEŞİKTAŞ JK