BEŞİKTAŞ: “Kurumsal yapı ve parti disiplini önemlidir”

Geçtiğimiz hafta içinde görevden alınan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın yerine Beşiktaş’ı yönetecek yeni bir belediye başkanı belirlenmeye çalışılıyor. 
Adaylar tek tek ortaya çıkıyor!.. Yarın yapılacak meclis grup toplantısında aday veya adayların belirlenebileceği belirtildi. Mecliste ise 4 maddelik bir görüşme olduğu ve kısa süreli bir toplantı olacağı öğrenildi.
Beşiktaş’taki, kulisler de; şu ana kadar 4 adayın ismi ortaya çıktı…
Ancak Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk seçime tek adayla girmek için uzlaşı çağrısı yaptı ve “Parti disiplini neyse uymak gerekir. İradelere de saygılıyız. Parti genel merkezi, il ve ilçe olarak çaba gösteriyoruz, fikirlerimizi paylaşıyoruz. Beşiktaş için buradayız” dedi.
Seçim ise perşembe günü…
Beşiktaş İlçe Başkanı Sebahattin Öztürk Beşiktaş Medya Grup’a verdiği özel demeçte;
“Meclis iptal edilmedi, Ankara’ya gittiğim için meclis yapılmadı. Biliyorsunuz, İstanbul içinde bu ay önemli bir kurultay çalışması var. Ancak Beşiktaş’ı da konuşacağız. İl Başkanı ve ilçe Başkanı olarak görüş alış verişinde bulunacağız. Grupta ise bu görüşleri paylaşaçağız ve gerekeni söyleyeceğiz. Arkadaşların uymasını da bekleyeceğiz. Kendileri istedikleri gibi hareket edemez, partinin de bir kurumsal kimliği ve disiplini bulunmaktadır. CHP köklü bir partidir. Tabii ki irade onların, ancak partilerin görüşü de önemli. Adayları uzlaştırmak adına çaba göstereceğiz. Seçime tek adayla gitmek istiyoruz, normalde her arkadaşımızın gönlünden geçen olacaktır. Çalışmalarımız ve isteğimiz bu doğrultudadır. Bunun planlamasını yapıyoruz.”
ÖZEL HABER