ALIŞVERİŞ: Golden Globes 2018’de öne çıkan trendler

Golden Globes 2018’de siyahın anlamlı bir sessizliğe bürünen kırmızı halı yıldızları, karakterli stil tavırlarından yine de vazgeçmedi. Gecenin stil yıldızı mücevherlerden modern yorumuyla yeniden tanıştığımız takım ve dekolteye, 75. Altın Küre Ödülleri’nin öne çıkan kırmızı halı trendlerini sıraladık.

Kadife Siluet
75. Altın Küre Ödülleri’nin en hit trendi siyah olmasına rağmen kırmızı halının anlamlı trendi siyahın en büyük ekürisi de kadifeydi. Bedeni saran siyah kadife siluet, Zoe Kravitz, Jessica Chastain ve daha birçok yıldızın stil tercihi oldu.

Yeni Nesil Takım
Geleneksel takım, kırmızı halı ışıltısıyla buluştu. Kırmızı halıda çok sık rastlamadığımız takımlar, yeni ve modern duruşlarıyla Golden Globes kırmızı halısının yıldızı oldu. Gal Gadot, elbiseli Tom Ford takımıyla gecenin en iyi giyinenleri arasında yer alırken, maskülen tavrıyla Claire Foy ise gecenin şüphesiz ki en cesur ismi oldu.

Konuşan Mücevherler
Kırmızı halıda siyahın anlamlı sükunetinde, bu kez ışıldayan renkli mücevherler konuştu. Kırmızı halı yıldızlarının stil jokeri olan ışıltılı aksesuarlar arasında en çok Zoe Kravitz’in zümrüt küpeleri, Kate Hudson’ın köstek kolyesi ve Madeline Brewer’ın yılan küpesi dikkat çekti.

Tek Omzun Gücü
Siyahın hakimiyetindeki Golden Globes kırmızı halısında, tek omuz elbiseler gücünü kanıtladı. Podyumda da bu sezon dikkat çeken tek omuz trendi kırmızı halıda, gecenin kazanan ismi Saoirse Ronan’dan ikonik süpermodel Naomi Campbell’a, birçok ünlüyü etkisi altına aldı.

Derin V Kesim
Derin V dekolteler, lokasyon değiştirdi. Yıldızlar bu kez kırmızı halının favorisi olan V dekolteleri, göğüs bölgesinde değil, sırtta tercih ettiler. Modern dekolte yorumunun sürpriz isimleriyle İsveçli güzel Alicia Vikander, genç yetenek Millie Bobby Brown ve gecenin kazananı Nicole Kidman’dı.

VOGUE