EĞİTİM: Lise öğrencileri için bir ilk!

Lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin de akademik araştırma yapabilmeleri için yeni bir çalışma başlatıldı. Üniversite seviyesinde akademik araştırma ve çalışmalar yapmak isteyen öğrenciler için ilk eğitim 13 Ocak 2018 tarihinde gerçekleşecek.

Lise çağında akademik araştırma yapmak mümkün

College Coach, lise öğrencilerinin üniversite seviyesinde akademik araştırmalar yapabilmeleri için eğitim ve danışmanlık çalışmalarına başladı. İlk eğitim 13 Ocak 2018 tarihinde Acıbadem Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Türk öğrencilerin yurt dışı başarılarında imzası bulunan Talha Kılıç ile College Coach kurucusu ve eğitim koçu Tuğrul Gerdan, bu konuda şu bilgileri verdi:

“Bu eğitimde amaç, lise öğrencilerinin akademik araştırma metodlarını öğrenmesi, daha nitelikli araştırma çalışmaları yapmaları ve yapacakları bilimsel çalışmaları daha akademik bir dil ile projeye ve bilimsel makaleye dökmeleridir. Bu eğitim çalışmaları ile gençlerin erken yaşta akademik çalışmalara başlamalarını ve dünya bilim literatürüne daha çok katkı sağlayarak bilim üreten gençlerin yetişmesini istiyoruz.” dedi.

MİLLİYET