SPOR: Vida imzaladı

Beşiktaş Kulübü, yeni transferleri Vida ile 4.5 yıllık sözleşme imzalandığını KAP’a bildirdi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Hırvat oyuncu imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

İşte KAP’a yapılan açıklama;

Domagoj Vida ile 2017-2018 Sezonu 2. devresinden itibaren 2021-2022 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Beşiktaş’ın yeni transferi Vida, imza töreni öncesi BJK Tv’ye konuştu. Hırvat oyuncu şunları söyledi: “Başkanım Zagreb’e gelmişti. Bana çok ilgi gösterdi. Beşiktaş’a gelme kararını o zaman vermiştim, bekledim ve buradayım. Belki ben de Mandzukic’e “Come to Beşiktaş” derim. Sosyal medya hesabım yok, arkadaşlarım gönderdi ben de oradan izledim videoyu. Geçen sene Beşiktaş’a rakip olmuştum. Bu sene Şampiyonlar Ligi maçlarını izledim ama lig maçlarını pek takip edemedim, geleceğim takım olduğu için bilgiler aldım” ifadelerini kullandı.

Vida’nın borsaya bildirmesinin ardından Vodafone Park Stadı’nda imza töreni düzenlendi. İşte ilk olarak Fikret Orman’ın konuştuğu törende ilk sözler…

“Seneye mutlu başladık. Çok konuşuldu Vida. Dönem dönem espriler yaptık. Sonucunda bugün mutlu bir imza atıyoruz. Beşiktaş’a hoşgeldin diyorum Vida’ya. Bizde imzalar kalplere atılır diyorduk, bu transfer öyle bir transferdi. Çok karakterli bir oyuncu aldık. Birbirimizin arasındaki iletişim çok sağlam temellere oturdu. Çok kıymetli oyuncu. Türkiye’den de birçok teklif aldı. Verdiği her cevap, ‘Ben Beşiktaş’a söz verdim’ oldu. Kendisine teşekkür ediyorum. Sahadaki performans kadar, oyuncunun karakteri de önemlidir. Beşiktaş’a gelmeden karakterini gösterdiği için çok mutluyum. Hayırlı olsun. 4.5 yıllık serüvenimiz başlayacak. Çok mutlu günler geçireceğimize eminim. Siyah-beyaz çok yakışmış kendisine. Hayırlı olsun diyorum. Vida’ya futbolu burada bıraktırırız biz.”

VIDA’NIN AÇIKLAMALARI

Orman’ın ardından konuşan Vida ise şöyle konuştu: “Gösterilen ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Umut Güner’e ve menajerime teşekkür ediyorum. Herkesten saygı gördüm. Başkanımızın dediği gibi büyük bir aileye geliyorum, 4.5 yıl sizinle burada olacağım. Herkesin yeni yılını kutluyorum. Milli takımlarda da, Şampiyonlar Ligi’nde de Beşiktaşlı oyunculara karşı oynadım. Lens’le birlikte oynadım.” Hürriyet