ALIŞVERİŞ: Yeni yılda yeni bir cilt

Yeni yılda ‘yeni bir ben’ diyorsanız değişime cildinizle başlayın. Yeni yıla taze bir ciltle başlangıç yapmanız için yenileyici özellikleriyle cilt bakım maskeleri harika bir fikir! Özel asitlerle cildi resetleyen formüllerden balın mucizevi gücüyle zamanı geri alan ürünlere en iyi 12 cilt bakım maskesini bir araya getirdik.

Origins Original Skin™ Retexturizing Mask with Rose Clay
Hem arındıran hem de bakım yapan bu multi özellikli maske cildi yumuşatıyor, gözenekleri küçültüyor ve cildin genel kalitesini artırıyor.

Caudalie Instant Detox Mask
Tıkalı gözenekleri arındıran ve cildi toksinlerden arındıran bu detoks özellikli maske cildi canlandırmakta ve tazelemekte birebir.

Sisley Paris Facial Mask with Linden Blossom
Kuruyan ve hassaslaşan ciltlere Sisley’in bu maskesi ıhlamur özleri içeren formülüyle derinlemesine nem veriyor, cilt yüzeyini yumuşatıyor ve yeniliyor.

Dior Hydra Life Glow Better Fresh Jelly Mask
Jel formülündeki narenciye özleriyle cilt dokusunu yenileyen maske, aydınlık ve canlı bir cilde sadece 3 dakikada kavuşmanızı sağlıyor.

Estée Lauder NightWear Plus 3-Minute Detox Mask
Hafif yapıda likit formüllü bu kil maskesi 3 dakikada cildi derinlemesine arındırıyor, toksinlerden temizliyor ve geriye sağlıkla ışıldayan bir cilt bırakıyor.

Kiehl’s Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Mask
Anında aydınlatan ve yorgun cilt görünümünü azaltan bu maskeyi dairesel hareketlerle durulayarak içeriğindeki kızılcık çekirdeklerini hassas bir peeling aracı olarak kullanabilirsiniz.

Lancôme Energie de Vie The Illuminating & Purifying Exfoliating Mask
Hem pratik hem de etkili bu ikisi bir arada maske, cilde peeling yapıp nemlendirerek eşit dokulu, aydınlık ve yumuşak bir görünüm sağlıyor.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask Extreme Detoxifying Hydrator
Ultra hassas yapıdaki bu maske salatalık, papaya, ananas ve daha birçok botanik özle kuru ciltlere nazik bir detox yapıyor, canlandırıyor ve nemlendiriyor.

Guerlain Abeille Royale Repairing Honey Gel Mask
Maskenin içeriğindeki organik bal ve özel Guerlain Royal formülü, yaşlanma belirtilerini gideriyor, kuru ciltlere ekstra nem ve yumuşaklık veriyor.

Perricone MD Chloro Plasma Purifying Mask
Adeta bir cilt bakım kokteyli olan bu maske yaşlanma belirtilerine karşı savaşırken aynı anda mat görünümü gideriyor, cilde detox yaparak gözenekleri küçültüyor ve cilde denge sağlıyor.

Ren Flash Rinse 1 Minute Facial
Sadece 1 dakikada cildi yumuşatan, sıkılaştıran ve aydınlatan bir maske arıyorsanız formülünde %10 C vitamini barındıran bu maskeyi mutlaka denemelisiniz.

Strivectin Advanced Acid Resurface Glycolic Acid Skin Reset Mask
Patentli NIA114 içeriği ve glikolik asitle tam performans gösteren bir peeling maskesi olan bu ürün cildi resetliyor ve tazeliyor.

VOGUE