SPOR: Beşiktaşlı futbolculardan yeni yıl kutlamaları

Beşiktaşlı futbolcular sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla yeni yılı kutladı. İşte Kartalların yaptığı yeni yıl paylaşımları:

Tolga Zengin

t.zengin29 Bir yılın sonuna geldik. Bu seneyi iyisiyle kötüsüyle geride bıraktık. Yeni yılda tek amacımız sizleri daha fazla mutlu etmek. Yüzünüzü daha fazla güldürüp daha iyi bir yıl yaşamanıza vesile olmak. Umarım her şey dilediğimiz gibi olur. Hepimiz için çok güzel bir yıl olur. Hep birlikte çok güzel bir aileyiz…”


t.zengin29Yeni yılı sadece bir günmüş gibi yaşamak geride bıraktığımız yıla haksızlık… Bir yıl içinde yaşananların toplamı, o yılın ne anlama geldiğini bize gösteriyordu önceden. Ve yaşananlar daha içten, daha bizdendi. Yeni yıl demek yeni umutlar da demekti. Artık bırakın yeni umutları “eskisinden götürmesin yeter” diyecek haldeyiz. Çocukluğumuzda kalın, yüksek duvarlı siteler değil, mahalle kültürü vardı. Mahalleyi paylaştığımız afacan arkadaşlar, komşular, esnaf abilerle; duvarsız, mesafesiz yaşardık. Duvar varsa da; üzerine oturup çekirdek çitleyebileceğimiz yükseklikte, dikenli telsizdi. Herkes birbirine bir soluk yakınlıktaydı. Yapılan mahalle maçları, bu ülkeninin ortak çocuk sporuymuş gibi komşuların zillerine basıp kaçmalar… Aramızda para toplayıp aldığımız, istenilen yöne gitmeyen yamuk lastik top mesela… O topun üzerine kimin isminin yazılacağının kavgası…. Aslında ismin önemi yok. Çocukluğumuzu, sıcaklığımızı, bir arada oluşumuzu yazıyormuşuz. Anladım. Komşu teyzenin yaptığı, mahalleyi kaplayan o müthiş kokulu yemekleri size de göndermesi… Gelen o tabağı, bir kanun hükmü varmış gibi, annenizin de yaptığı bir yemekle boş göndermemesi… Annenin akşam için hazırladığı, misal patatesli kıymalı yemeğin, kıyma kavrulurken, kıymasından göz hakkının alınıp ekmeğe doldurulması… Ekmekle, sanki kaçacakmış gibi duran sokağa koşulması… Kaçacakmış. Kaçtı! Durmadı ki hiç bir şey. Sofraya ailece oturulurdu… En son ne zaman tüm aile bireyleriyle sofradaydınız? Herkes kendi yalnızlığında şimdi… Kimi “like” peşinde elinde telefonuyla, kimi nereden nasıl türediğini bilmediğimiz toplumsal erozyon unsuru, youtuberların, Kımılcanların mezesi… Veyahut sipariş yarışmacıların kazandığı, toplumun kendini, özünü kaybettiği programların, magazinel figürlerin perişanı. Eskiyi, eski yılları özlüyorum. Yılın sonunda bütün aile, eş, dost, akrabalarla girilen yılbaşı heyecanını da elbette. Sofrada mandalina portakal dağları, denk gelirse kızarmış tavuk, meşrubatın da samimiyet gibi sınırsız olduğu, daha da çocuklaşabildiğim o yılbaşı günlerini özlüyorum. 2018’in hiç değilse çocukça tatlar, yıllar sonrasına sevimli anılar bırakması dileğiyle. Kim bilir, belki gerçek olur.”

 

Fabricio Agosto Ramirez
31 Aralık’ta doğum günü olan Fabricio Agosto Ramirez, hem yeni yılı hem de doğum gününü böyle kutladı.

 

Utku Yuvakuran

utkuyuvakuran1 Yeni yılın mutluluk huzur ve şampiyonluk getirmesi dileğiyle iyi seneler… ”

 

Fatih Aksoy

https://www.instagram.com/p/BdX79_gBljj/?hl=tr&taken-by=fatihaksoy20

fatihaksoy20 2017 yılının benim için en güzel anı ⚽️ Yeni yılın herkes için çok güzel geçmesi dileğiyle @cemo_1903 abiye söz verince tutmamak olmazdı ‍#hoşgeldin2018 #herkeseiyiseneler #dahagüzelşeylerbaşarmakdileğiyle #beşiktaş”

 

Dusko Tosic

duskotosic Bu yil takimmiz adina cok basirili gectl, taraftarimiz takimiyla gurur duymasi lazim. Turklye ligini sampiyon olarak bitirdik, sapmiyonlar liginde grubu lider olarak tamamladik. Hedeflniz 3 cu kez Sampiyon olmak, bunu basaracaigimiza inaniyorum. Butun Besiktas camiasinin yeni yilini kutluyorum! ”

 

 

Caner Erkin

canererkin Düşlediğiniz gibi bir yıl olsun ❤️ #2018″

 

 

Gökhan Gönül

“2018 herkese; sevdikleriyle beraber mutlu, huzurlu en önemlisi sağlıklı bir yıl olsun”

 

 

Kepler Laveran Lima Ferreira Pepe

 

 

Ryan Babel


 

 

Aras Özbiliz

 

 

Gökhan Töre

 

 

Anderson Talisca

andersontalisca Mais um ano se encerra e gratidão é a palavra que me vem a mente. Não poderia ser outra. Foi um ano abençoado por Deus e eu só tenho a agradecer por tudo o que aconteceu ao longo de 2017. Primeiramente, o término da temporada 16/17 foi o melhor possível: título da Superlig com contribuição significativa. Tudo conseguido com muito esforço, dedicação e foco no objetivo. Logo depois, segui colhendo grandes resultados e pude ter a honra de ajudar o Besiktas a chegar à classificação histórica para as oitavas de final da UEFA Champions League com a primeira posição do grupo, marcando 4 gols nos 6 jogos que compõem a primeira fase. Recebi o prêmio e o reconhecimento da UEFA, que me escalou no time de revelações desta edição da Liga dos Campeões e seguimos na briga pelo tricampeonato nacional. 2017 termina com a sensação de dever cumprido e muita expectativa pelo ano que se apresenta. Que 2018 possa ser de tantos sucessos quanto o ano passado foi, e que Deus abençoe as nossas famílias, amizades, o nosso trabalho e siga nos dando condições de realizar os nossos sonhos. Feliz ano novo à todos. Muita saúde, paz, prosperidade e felicidade! Obrigado a todos que me apoiaram e espero poder continuar contando com esse carinho que me faz crescer cada vez mais! #happynewyear #t94 #talisca #2018 #blessed #gratidao #football #soccer”

 

 

Tolgay Arslan

tarslan18 1 seneyi geride bırakıyoruz,şampiyonluklarla, başarılarla,sevinçlerle… Siyah-Beyaz rengin olduğu yerde ter vardır,emek vardır.Bizim terimiz,sizin emeğiniz ile birleştiğinde işte bu fotograf ortaya çıktı. Siz büyük Beşiktaş taraftarı ile aşamayacağımız engel,baş edemeyeceğimiz rakibin olmadığını sadece Türkiye’ye değil,Tüm Dünya futboluna göstermenin huzuruyla bir seneyi geride bırakıyoruz. Tüm Türk halkının ve Beşiktaş ailesinin yeni yılını en kalbi duygularımla ile kutluyorum!!!……………………………….Das neue Jahr neigt sich dem Ende zu.
Es war ein Jahr mit vıelen Höhen und Tiefen .
Mein Highlight in diesem Jahr war die erneute Meisterschaft !
Ich möchte den Jahresabschluss nutzen um mich nochmal bei meinen Fans zu bedanken . #happynewyear #besiktas”

 

 

Ricardo Quaresma

https://www.instagram.com/p/BdXs7mtFhbD/?hl=tr&taken-by=ricardoquaresmaoficial

 

 

Cenk Tosun

cenktosun23 herkese iyi seneler…”

 

 

Alvaro Negredo Sanchez