SPOR: Cardiff City’den teklif geldi!

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup için Cardiff City’nin yaptığı teklif ortaya çıktı. Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup’u satacak mı? Beşiktaş’ın milli futbolcusu Oğuzhan Özyakup için Cardiff City’nin kulübe yaptığı teklif belli oldu. Oğuzhan Özyakup, Cardiff City’e transfer olacak mı?

Beşiktaş’ta Cenk Tosun ve Dusko Tosic’in ardından İngilizler Beşiktaş’ın kapısını bu kez Oğuzhan Özyakup için çaldı.

Beşiktaş, Oğuzhan Özyakup’u da satacak mı?

Fanatik’in ulaştığı bilgiye göre, Oğuzhan Özyakup’a İngiltere Championship ekibi Cardiff City’nin talip olduğu öğrenildi. İngiliz ekibinin, genç futbolcu için menacerler aracılığıyla Kara Kartal’a 7 milyon Pound önerdiği bildirildi. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ise Ozzy’yi İngiltere de olsa bir ikinci lig ekibine satmayı planlamadığı ve ek olarak başarılı ismin değerini 15 milyon Pound olarak belirlediğini ilettiği kaydedildi

Oğuzhan Özyakup için Hollanda’da yapılan futbol sahası

Hollanda’da yapılan futbol sahasının açılışına Oğuzhan Özyakup ailesiyle birlikte katılırken, eski belediye başkanı Ruud Vreedam ve Hollanda Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Aykut Torunoğulları da hazır bulundu.
Beşiktaşlı futbolcu için yapılan saha açılışına gurbetçi vatandaşların yanı sıra Zaandam’da yaşayan genç futbol adayları katılım gösterdi.

FUTBOL ARENA