SPOR: Sahada görüşürüz!

Vida, B. Münih eşleşmesi için, “Ne umutsuz ne de umutlu olurum. Sahaya çıkıp oynamak gerekiyor” yorumunu yaptı. Beşiktaş’ın yeni transferi Domagoj Vida, iddialı açıklamalarda bulundu. Hırvat yıldız, Beşiktaş ile erken zamanda ön protokol yaptıklarını, daha sonra bu protokolden çıkmak için çok yüksek miktarlarda teklif yapan takımlar olduğunu belirterek, “Ama Beşiktaş’ı tercih ettim. Çünkü ben ailemden böyle gördüm ve buraya gelip imzaladım” ifadelerini kullandı. Vida, Şampiyonlar Ligi’ndeki Bayern Münih eşleşmesi için de şu yorumu yaptı: “Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Bayern çıktı diye ne umutsuz olmak ne de umutlu olma taraftarı değilim, sahaya çıkıp oynamak gerekiyor. Sahada göreceğiz neler olacağını!”

6 TAKIM PEŞİNDEYDİ
BU arada Vida’nın menajeri Uğur Avadan da, Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuştu. Avadan, “Vida için 3,5 milyon euro’luk cezai maddeyi ödeyip almak isteyen takımlar arasında Inter, Roma, Werder Bremen, Espanyol, Everton ve Marsilya vardı. Marsilya’nın çok ciddi isteği oldu. Yayın ihalesinden sonra takımların maddi imkanları yükseldi. Ama o Beşiktaş’tan vazgeçmedi. Beklediğimizden bile uzun bir süreç oldu. Hırvatistan Milli Takımı en popüler takımlardan biri. Oyuncuların değeri en az 10 milyon euro. Siz bu takımın bir numaralı stoperini alıyorsunuz. Beşiktaş bu alanda çok iyi transfer yaptı” ifadesini kullandı.

TARAFTARDAN ETKİLENDİ
AVADAN şöyle devam etti: “Kaliteli oyuncular ülkeye geliyor. Kalitenin artması için topun oyunda kalma süresi yükselmesi lazım. Maddi durum dışında her sene şampiyonluğa oynamak ve Şampiyonlar Ligi’nde oynamak önemli kriterler. Beşiktaş taraftarından çok etkilendi. Anlaşma sağlansaydı sezon başında gelecekti. Anlaşmamız 4,5 yıllık. Vida, Lens ile Dinamo Kiev’den takım arkadaşı. Cenk Tosun’u Milli Takım maçlarında tanıyor. Tosic, Pepe ve Mitrovic ile rekabete girecek. Tabii Mitrovic ile kendi Milli Takımından tanışıyorlar.”

FOTOMAÇ