SPOR: Beşiktaş, Osmanlıspor’u devirdi!

Beşiktaş, Türkiye Kupası’nda evinde ağırladığı Osmanlıspor’u 4-1 mağlup etti. Siyah-Beyazlılara galibiyeti getiren golleri; Vrsajevic (kk), Negredo, Cenk Tosun ve Quaresma attı. Beşiktaş, Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk maçında Osmanlıspor ile karşı karşıya geldi.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, 15. dakikada Osmanlısporlu Vrsajevic’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 35’i gösterirken Negredo takımının 2. golünü attı ve farkı 2’ye çıkardı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. İkinci yarının hemen başında 50. dakika içinde Cenk Tosun topu ağlara gönderdi ve durum 3-0 oldu.

QUARESMA SKORU BELİRLEDİ
Osmanlıspor’un ilk golü 72. dakikada Doukara ile geldi ve konuk ekip farkı 2’ye indirdi. Quaresma, 90+4’te frikikten attığı golle skoru belirledi ve durumu 4-1 yaptı. Bu golün ardından maçta başka gol olmadı ve Beşiktaş, Osmanlıspor’u Türkiye Kupası son 16 turunda 4-1 mağlup etti ve 2. maç için önemli bir avantaj yakaladı.

Vodafone Park’ta oynanan karşılaşmada ilk gol 15. dakikada Osmanlısporlu Vrsajevic’in topu şanssız bir şekilde kendi kalesine göndermesiyle geldi. 35. dakikada Negredo, Oğuzhan’ın iyi pasında bekletmeden vurdu ve top ağlarla buluştu. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı. Beşiktaş, devre arasına 2-0 önde girdi. 50. dakikada Cenk Tosun farkı 3’e çıkardı. Bu golde asist yine Oğuzhan’dan geldi. 72’de Doukara, farkı 2’ye indiren golü attı. 89. dakikada Osmanlısporlu Anıl Karaer, Gökhan Gönül’e yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kartla oyundan atıldı. 90 dakikanın skorunu son saniyelerde frikikten attığı golle Quaresma belirledi.

Beşiktaş, Türkiye Kupası Son 16 turunun ilk maçını 4-1 galip bitirdi.

FANATİK, HABERTÜRK