DUYURU: Akademi basın yayın yeni yılda da iddialı!..

Akademi Basın Yayın 2017 biterken, yaptığı açıklamada 2018 yılında da matbaa makinelerini daha da geliştirerek hizmet verdiğini açıkladı. Birçok gazeteyi basan Akademi basın yayın ile yaptığımız ortak çalışmalar ile birlikte baskı ve reklam çalışmalarında yeni bir boyut yakalandı.

Yapılan açıklamalara göre ajanslarla ortak çalışmalar sürdürüldüğü ve bunun sonucunda da daha geniş kitlelere ulaşıldığı belirtildi.

GAZETE İNSERT BROŞÜR BASKISINDA İLK TERCİH
Gazete Beşiktaş’ı yaklaşık 10 yıldır basan ve baskı/reklam anlamında ortak yayıncılık çalışması yürüttüğümüz Akademi Matbaa 4 renkli makinede baskılara başladı.

Böylelikle yeni baskılar daha net ve daha süratli olacak.

ANLAŞMALI MATBAA
4 bin baskıyı yaklaşık 1 saatte bitiren bu makinelerde Beşiktaş’ın maçları sırasında basılmak istenen çok sayıda insert, broşür ve gazete daha süratli biçimde artık okuyucularımızın eline geçecek. Ayrıca Adademi matbaadan anlaşmalı işlerinizi yaptırabilir, her türlü gazete, insert, kitap, dergi, broşür ve benzeri yayınlarınızı hazırlatıp, bastırabilirsiniz.

OKULLARIN SESİ GAZETESİ
Ayrıca Akademi Basın Yayın yetkililerinin yaptığı açıklama sonucu “Okulların sesi” adı ile bir de önemli gazete yayınladıkları ve tüm okullara ücretsiz dağıttıkları belirtildi. Bu konuda internet sitemizdeki tanıtım/reklam bannerlarını takip ederek ve tıklayarak Akademi matbaa basın yayın sitesini ziyaret edebilir, baskı ve tüm hizmetler hakkında bilgi alabilirsiniz.

NOT:

İnternet sitemizin ana sayfasında yayınladığımız reklam bannerlarına tıklayarak geniş bilgi alabilirsiniz.

Geniş bilgi